2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام به همه دوستان. 

من از قدیمی ها هستم. 

مدتها اینجا سر نزدم. مثل قبل دیگه کسی نیست. ای کاش معنیش این بود که خیلی کم درگیر مشکل نازایی هستن...

امیدوارم همه به نتیجه رسیده باشن و بچه های سالم و صالح نصیبشون شده باشه.

دوست عزیزی که پرسیدن کسی هست دوتا بچه داشته باشه، بله خیلی هستن که بعد چند سال دوباره از جنینهای فریز انتقال دادن و بچه دومو دارن. مورد داشتیم بچه اولش آی وی اف بوده و جنین دیگه نداشته اما با آی یو آی اس اهدایی از شخص دیگری بچه دوم را باردار شده. در کل تنها چیزی که بعدها بهش فکر نمیکنید اهدایی بودن هست. اینجور بچه ها بااااور کنید پدرشون بیش از مادر که حتی تخمک از خودش بوده یا تو شکمش رشد کرده، عاشقشونه.و تا جایی که من سراغ دارم بچه ها هم به شدت بابایی هستن. واقعا عجیبه و ادم حکمتشو نمیفهمه. 

من بعد از اون حجم غمی که اون زمان داشتم و بعد از گذشت این همه سال، به کسانی که هنوز تو اقدام تردید دارن توصیه میکنم که فقط به زندگیتون نگاه کنین و اگر با همسر مشکل حادی ندارید هر چه زودتر اقدام کنین و بدون شک پشیمون نمیشید.

راجع به شناسنامه هم جدیدا چون خیلی این مشکلات زیاد شده شنیدم تو ثبت احوال موقع صدور شناسنامه از کسانی که تاریخ عقدشون فاصله زیادی با تاریخ تولد بجه اول داشته پرسیدن اهداییه؟ و پدر خیلی با اعتماد به نفس گفته نه اقا این چه حرفیه و ما خودمون بچه نخواستیم و این حرفها بعد طرف هم کوتاه اومده و هیچی هم تو شناسنامه ثبت نشده. حالا اینکه دادگستری و ثبت احوال به هم لینک باشن و تو پرونده طرف ثبت بشه که نامه دادگاه گرفتنو من بعید میدونم. پس نگران این چیزها نباشید اصلا. انشاالله به زودی دامن همه منتظرها سبز میشه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام به همه دوستان.  من از قدیمی ها هستم.  مدتها اینجا سر نزدم. مثل قبل دیگه کسی نیست. ا ...

سلام نفس جان ممنون که جواب دادید بله شما درست میگید دقیقا شوهرم حتی بیشتر از منم بچمونو دوس داره و و هر روز خداروشکر میکنه بخاطرش منم جنین فریز دارم و میخوام دیگه اقدام کنم اما استرس دارم این بچمم شبیه شوهرم نباشه میترسم ضایع باشه شوهرم که خیلی مشتاقه برای دومی ولی خودم میترسم سنمم داره بالا میره باید هرچه زودتر اقدام کنم یکم از شرایط خودتون بگید اینکه  بچه های شما بهم شبیهن؟

سلام ب دوستان قدیمی و جدید...

دوستانی در اقدام هستین نگران چیزی نباشید ت شناسنامه ثبت نمیشه خیالتون کاملا راحت با اینکه من نامه دادگاه هم داشتم  ..فقط توبیمارستان ک میخواستن نامه بدن بر ثبت احوال منو خواستن ک چرا دیر شده و تاریخ عقدو مشخصات کامل منو خواستن  ..تازه روز تولدمم اشتباه گفتم هم من خندم گرف هم اون اقاهه ک نامه میداد ..درضمن ما انقد تابلو بودیم ازذوق  ..دیگه نیاز ب باز جویی نبود..ولی درکل استرس شناسنامه رو داشتم همسرم زنگ زد گفت خیالت راحت .

خدارو شکر این مسیر پراز فراز و نشیب تموم شد وبرای شما منتظرا اروزی سبز شدن دامنتون رو دارم ‌..انشااله صدای مامان گفتن بچه  توخونه های شما هم شنیده بشه . الهی امین

سلام.وقت بخیر.من و خانومم یک سال هست که اقدام برای بارداری داشتیم.ازمایشات خانومم خوب بود تا اینکه م ...

سلام وقت بخیر

مشکل شما به نظر خیلی حاد نیست وچند اورولوژیست دیگه هم برید،ممکنه با عمل واریکوسل رفع بشه و بطور طبیعی بچه‌دار بشید،اگرهم نشد با گرفتن اسپرم و ترکیب کردن با تخمک خانم در آزمایشگاه مراکز ناباروری و دوباره انتقال به خانم میتونید صاحب فرزند بشید 

خانواده‌هایی که اینطوری بچه‌دار شدن بیشمارند

مرکز رویان تهران و مراکز زیاد دیگری هست که میتونید مراجعه کنید

سلام به همه دوستان.  من از قدیمی ها هستم.  مدتها اینجا سر نزدم. مثل قبل دیگه کسی نیست. ا ...

نفس جون شما جنین اهدایی بودید یا اس اهدایی

بچه هایی ک با اس اهدایی هستن وقتی بزرگتر میشن از نظر خصوصیت اخلاقی ممکنه بد باشن؟

سلام نفس جان ممنون که جواب دادید بله شما درست میگید دقیقا شوهرم حتی بیشتر از منم بچمونو دوس داره و و ...

سلام عزيزم 

منم شوهرم ازواسپرميه يه سوال داشتم شما جنين اول تو اهدايي بود؟ الان ميخاين دومي هم اهدايي بگيرين؟ و اينكه اين دو جنين از يه خانوادن يا از خانواده مختلفن?

ميشه دعا كنيد منم بچه داربشم برام ايه الكرسي بخونيد لطفا

سلام. 

امیدوارم حالتون خوب باشه

ببخشید دیر به دیر میام.

راجع به شباهت باید بگم که همه بهم میگن چقدر شبیه پدرشونن. خیلی جالبه که حداقل شباهتی وجود داره. 

خدا بزرگه به سباهت فکر نکنین. یعنی اصلا کوچکترین مسیله شباهت هست.

راجع به خصوصیات اخلاقی باید بگم که تا حد زیادی اکتسابی هست. این بچه زیر دست خودتون بزرگ میشه و تربیت میشه. چرا باید خصوصیات بد اخلاقی پیدا کنه در اثر اهدایی بودن. 

نفس جون شما جنین اهدایی بودید یا اس اهدایی بچه هایی ک با اس اهدایی هستن وقتی بزرگتر میشن از نظر خص ...

عزیزم هیچ ربطی نداره .با اون بعد(شرعی یا روانشناسی ) هر چی اسمشو  بزارین مخالفم  

واقعا بستگی به تربیت خودمون داره 

انقدر شباهت براتون بی معنی میشه میگین اههه چقدر الکی استرس داشتم 

همیشه شباهت هایی پیدا میشه 

یه چیز بگم شاید براتون جالب بشه 

دیدین تو فیلم ها میگن طرف رفت پرورشگاه بچه اورد بعد خانومه خودش باردار میشه 

یکی از دوستامون از همین تاپیک اولی رو با ای یو با اس اهدایی باردار شد 

و بعد دو سه سال طبیعی خودش باردار شد 

آزو نبود همسرش ، ولی خوب باردار  نمیشد مدتها 

الانم دو تا دسته گل داره و هیچ وقت هم همسرش فرقی نذاشت تو این چند سالی خدارو شکر

دلم برای همه دوستای عزیزم تنگ شده 

گاهی میرم تو لیست دوستی ها میگم یعنی تا حالا مامان شده ؟ الان چیکار می کنه 

گاهی الانها فکر می کنم اگه الان برمی گشتم به 10 سال قبل شاید انقدر خودمونو عذاب نمی دادم 

شاید حضانت انقدر سخت نبوده که من سخت کردم برای خودم و........

ببینین چی به صلاح زندگی تونه همونو انجام بدید 

چندین سال از جوونیمون با عذاب الیم رفت 

درسته بچه شیرین هست ولی استرس و دوران بدی رو پشت سر گذاشتیم