سلام به همه دوستان.
من از قدیمی ها هستم.
مدتها اینجا سر نزدم. مثل قبل دیگه کسی نیست. ای کاش معنیش این بود که خیلی کم درگیر مشکل نازایی هستن...
امیدوارم همه به نتیجه رسیده باشن و بچه های سالم و صالح نصیبشون شده باشه.
دوست عزیزی که پرسیدن کسی هست دوتا بچه داشته باشه، بله خیلی هستن که بعد چند سال دوباره از جنینهای فریز انتقال دادن و بچه دومو دارن. مورد داشتیم بچه اولش آی وی اف بوده و جنین دیگه نداشته اما با آی یو آی اس اهدایی از شخص دیگری بچه دوم را باردار شده. در کل تنها چیزی که بعدها بهش فکر نمیکنید اهدایی بودن هست. اینجور بچه ها بااااور کنید پدرشون بیش از مادر که حتی تخمک از خودش بوده یا تو شکمش رشد کرده، عاشقشونه.و تا جایی که من سراغ دارم بچه ها هم به شدت بابایی هستن. واقعا عجیبه و ادم حکمتشو نمیفهمه.
من بعد از اون حجم غمی که اون زمان داشتم و بعد از گذشت این همه سال، به کسانی که هنوز تو اقدام تردید دارن توصیه میکنم که فقط به زندگیتون نگاه کنین و اگر با همسر مشکل حادی ندارید هر چه زودتر اقدام کنین و بدون شک پشیمون نمیشید.
راجع به شناسنامه هم جدیدا چون خیلی این مشکلات زیاد شده شنیدم تو ثبت احوال موقع صدور شناسنامه از کسانی که تاریخ عقدشون فاصله زیادی با تاریخ تولد بجه اول داشته پرسیدن اهداییه؟ و پدر خیلی با اعتماد به نفس گفته نه اقا این چه حرفیه و ما خودمون بچه نخواستیم و این حرفها بعد طرف هم کوتاه اومده و هیچی هم تو شناسنامه ثبت نشده. حالا اینکه دادگستری و ثبت احوال به هم لینک باشن و تو پرونده طرف ثبت بشه که نامه دادگاه گرفتنو من بعید میدونم. پس نگران این چیزها نباشید اصلا. انشاالله به زودی دامن همه منتظرها سبز میشه.