2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
من خودم به شخصه اگر یک درصد شوهرم راضی به این کار نبود انجام نمیدادم چون حرف آینده یه انسانه که بعد ...

خیلی خوشحالم واست ماهم زندگیمون خیلی تغییر کرده با اومدن بچه شوهرمم خیلی بهش وابستس منم خیلی بارداری سختی داشتم هنوزم ته دلم ترس از آینده دارم برام دعا کنید به آرامش برسم 

خیلی خوشحالم واست ماهم زندگیمون خیلی تغییر کرده با اومدن بچه شوهرمم خیلی بهش وابستس منم خیلی بارداری ...

راه خیلی سختیه فقط خودمون همدیگه رو درک میکنیم امیدوارم بحق حضرت زهرا هرکس این راه رو رفت ناامید و پشیمون نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدا صبر بده و زندگی خوبی رو دوباره شروع کنی من هم تو این راه میخوام قدم بزارم سوالی که داشتم ...

خانواده خودم از اول مشکلمون درجریان بودن از خانواده اونم فقط خواهرش میدونست ،تو زندگیمون سربچه دعوانداشتیم بعداینکه دنیااومد شوهرم خیلی دوستش داشت و داره و الانم حضانتشو بهم نمیده 

عزیزم خوشحالم که مامان شدی از اون طرفم برات ناراحتم که زندگیت به مشکل خورده ان شاالله هرچی به صلاحته ...

خیلی ممنون از دعای قشنگت ان شاءالله هرچی خیره ،هنوز نتونستم طلاق بگیرم 

خانواده خودم از اول مشکلمون درجریان بودن از خانواده اونم فقط خواهرش میدونست ،تو زندگیمون سربچه دعوان ...

مرسی گلم که جواب دادی

توی دادگاه قضییه بچه اهدایی و غیره مطرح شد یا نه

سلام.وقت بخیر.من و خانومم یک سال هست که اقدام برای بارداری داشتیم.ازمایشات خانومم خوب بود تا اینکه من ازمایش اسپرم دادم و آزواسپرم شد.ازمایش هورمونیم خوب هست.توی سونو بیضه واریکوسل گرید سه سمت راست و‌گرید دو‌ سمت چپ دارم.دکتر ارولوژ میگه احتمالا با بیوپسی اسپرم پیدا بشه و باید برای ivf به مرکز نابروری مراجعه کنید.لطفا اگه کسی تجربه مشابهی داشته و تونسته نتیجه بگیره راهنماییمون کنه.و کدوم مرکز ناباروری میتونیم بهتر نتیجه بگیریم.ممنون

سلام بچه ها ان شاءالله که همتون مامان شده باشید  منم تقریبااز قدیمی های تاپیک هستم  ه ...

الان جنين اهدايي گرفتين يا جنين از خودتونه؟منم شوهرم ازواسپرميه😭

ميشه دعا كنيد منم بچه داربشم برام ايه الكرسي بخونيد لطفا
بسلامتی عزیزم ان شاالله هرچی به خیر و صلاحته برات پیش بیاد

‌سلام‌هلنا‌جون‌مبارکت‌باشه‌عزیز‌دلم‌بچتون‌دنیا‌اومده‌ببخشید‌میشه‌بگین‌تو‌شناسنامه‌اش‌‌نوشته‌شدع‌جنین‌اهدایی‌هست؟

‌سلام‌هلنا‌جون‌مبارکت‌باشه‌عزیز‌دلم‌بچتون‌دنیا‌اومده‌ببخشید‌میشه‌بگین‌تو‌شناسنامه‌اش‌‌نوشته‌شدع‌جنین ...

سلام عزیزم بله بچشون بدنیا اومده بچه منم الان 6ماهس نه چیزی نوشته نمیشه نگران نباشید