2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام گلم ممنون الهی همه به آرزوهاشون برسن ولی دنیا بدون مشکل نیست خوشحالی مطلق وجود نداره تا میخوا ...

عزیزم الهی همیشه دلت خوش باشه

منم ۵ ساله حاجتی دارم کاش بشه امسال حاجت رواشم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بچه ها ان شاءالله که همتون مامان شده باشید  منم تقریبااز قدیمی های تاپیک هستم  ه ...

عزیزم خدا صبر بده و زندگی خوبی رو دوباره شروع کنی

من هم تو این راه میخوام قدم بزارم

سوالی که داشتم خونواده شوهرت و خودت  الان میدونن بچه برا شوهرت نیس؟

و دعوایی سر اینکه بچه تو هست برا اون نیس شد بین‌تون؟

جواب بده خواهش می کنم

نه جنین

عزیزم

من دوست دارم حداقل تخمک از خودم باشه شما هم قبل گرفتن جنین این حس رو داشتین که دوس داشته باشین از خون خودت باشه

یا اولش هم براتون فرقی نمیگرد و جنین دوس داشتین

جنین بگیرم حسرت نمیخورم کاش بچه از خون خودم بود

عزیزم من دوست دارم حداقل تخمک از خودم باشه شما هم قبل گرفتن جنین این حس رو داشتین که دوس داشته باشی ...

ببین عزیزم این یه کار شخصی و خیلی سختیه که آدم خودش و شوهرش باید تصمیم قطعی رو بگیره باید با دل و جون هر دو طرف راضی باشن تا برن توی این راه من خودم دو دل بودم خیلی خیلی سخت بهم گذشت سختی هایی کشیدم که آرزوی مرگ خودم رو داشتم,,,تو هم تصمیم نهایی رو خودت بگیر و برو توی این راه اگه ذره ای تو دلت شک داری نرو تا یک دل بشی

ببین عزیزم این یه کار شخصی و خیلی سختیه که آدم خودش و شوهرش باید تصمیم قطعی رو بگیره باید با دل و جو ...

چه سختی هایی عزیزم

از احساست اینکه قبلش چی فکر میکردی

و بعدش چه احساسی داشتی

از لحاظ عقلانی فک میکنم جنین برای ما مناسب تره

چه سختی هایی عزیزم از احساست اینکه قبلش چی فکر میکردی  و بعدش چه احساسی داشتی از لحاظ عقلانی ...

من خودم به شخصه اگر یک درصد شوهرم راضی به این کار نبود انجام نمیدادم چون حرف آینده یه انسانه که بعد از خدا باید یه مرد پشتش باشه زندگیمون داشت نابود میشد بدون بچه وقتی دیدم شوهرم از دل و جون راضیه رفتم دنبالش توی بارداری بخاطر ترس از آینده خییییلی سختی کشیدم ولی بچم که دنیا اومد ایقد شوهرم به این بچه علاقه داره که زندگیمون از این رو به اون رو شده,,,

جنین یا اس دیگه نظر شخصیه هرکس فرق میکنه من یکی بخاطر مرجع تقلیدم که جایز نمیدونس یکی هم شهرمون اصلا این کار رو انجام نمیداد ,,,