2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام دوستان من تازه یک ماه فهمیدم شوهرم ازواسپرمه واقعا هر دو داغون شدیم.مشکل من با اسپرم یا جنین اه ...

توی مراکز که می خواید بگیرید

بگید می خواید اهدا کننده حتما سید باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام خانوما منم شوهرم ازواسپرمی بود سه ماهه واردسیکل ای وی اف شدم مرکزمیلادمشهد خودم۲۴شوهرم۲۹سالمونه چون شوهرم سابقه ازدواج قبلی داشت و ازمشکلش خبرداشتیم ازهمون سال اول زندگی مشترکمون شروع به درمان کردیم ولی خب زیادجدی نبودیم تااین ۳ماه پیش

۲۰ادر پانکچرشدم و شکرخدا۱۲تخمک داشتم ک ۷تاجنین باکیفیت خوب و متوسط تشکیل شداماخودم هایپرشدم ودکترگفت۲پریودی بعدبیا.الان منتظرپریودیمم فکرکنم بایدتاوسط هفته دیگه پری شم برام دعاکنید وازتجربه هاتون بعدانتقال بگید خودم امیدوارهستم به بزرگی خدا ولی خب شنیدن تجربه های شمادلگرمی بیشترداره

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

سلام دوستای گلم.امیدوارم حالتون خوب باشه.خیلی ساله که به اینجا سر نزدم.هیچ کدوم از دوستان رو نمیشناسم ولی فکر کنم خیلی هاتون منو بشناسید.یهویی امشب به خاطر روز مادر یاد روزای سخت مادر شدنم افتادم.الهی که دل همتون به حق این روز و شبای عزیز شاد بشه

سلام عزیزم ممنون که به اینجا سر زدی روزت مبارک از خودت و بچت بگو

سلام عزیز دلم.تو چتا خوندم که شما هم مادر شدی.خیلی برات خوشحالم عزیزم.من دوقلو دختر دارم.الان کلاس دوم هستن.خیلی خیلی حس و حال خوبیه.قسمت همتون این روزای قشنگ و پر از شادی.دخترامم به شدت شبیه خودم هستن.نگران هیچی نباشید خدا بزرگ تر از فکر و خیال ما بنده های ناچیزشه.

سلام عزیز دلم.تو چتا خوندم که شما هم مادر شدی.خیلی برات خوشحالم عزیزم.من دوقلو دختر دارم.الان کلاس د ...

واااای عزیزم خدا حفظشون کنه برات الهی شکر ان شاالله خیر و خوبیشون رو ببینی

تخمک از خودتون بوده یا کلا جنین اهدایی بودین

واااای عزیزم خدا حفظشون کنه برات الهی شکر ان شاالله خیر و خوبیشون رو ببینی تخمک از خودتون بوده یا ک ...

تخمک از خودم بود.ولی بازم میگم هیچ فرقی نداره جنین یا هر چیزی.بزرگی خدا به حدی زیاده که باور کردنش سخته.به حدی مهر و عاطفه بچه ها رو تو دل پدر و‌مادر میندازه که خودتونم باور نمی کنید.از هیچی نترسید و برید دنبالش .یقین داشته باشید بهترین کار ممکنه تو شرایط و وضعیت ما.نگران قیافه و اینا نباشید.به خداوندی خدا که وقتی چشمتون به فرشته های کوچولوتون میفته دیگه هیچی براتون معنی نداره هیچی.