2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستان من نیاز به کمک دارم

ما ده سال دکتر های مختلف اورولوژی رفتیم هیچ کدوم به ما نگفتن یه سونو از پروستات شوهرم بگیریم
پیش صفری نژاد که رفتیم سونو از پروستات شوهرم نوشت مرکز رویان انجام دادیم و اینم بگم لوله از پشت وارد می کنن مثل کولونوسکپی ولی خدا رو شکر چون ما خبر نداشتیم استرس قبل از سونو رو شوهرم نداشت ولی خوب حسابی بهش شوک وارد شد....و اما در نهایت خوشحالی گفتن انسداد داره ....تا حالا تو عمرم از وجود یه مشکل این قدر خوشحال نشده بودم
دکتر صفری گفت مرکز ابن سینا خیلی بی وجدان داره و احتمال اینکه جواب عمل بیوپسی شما اشتباه بوده باشه خیلی زیاده ....
فقط منتظرم شوهرم مجدد بعد ده سال عمل کنه  ...بفهمم خطای پزشکی بوده ...ابن سینا و دکترهاش رسوا می کنم ....بماند چه دردی شوهرم کشید و تو این ده سال چقدر من گریه کردم...
اینجا یه نفر از پولکی بودن دکتر صفری نژاد گفته بود...توی دلم خالی شد .....دکتر آیتی و جنتی و رزاقی رو هم دوست دیگه ای پیشنهاد داده بودن که خوب هستن .....
ما الان باید پیش کی بریم؟  
عمل مجدد باید انجام بشه !!!!!
دکتر پویان و کشاف رو قبلا رفتیم
دکتر پویان یه داروی هورمونی داده بود جواب نداد
دکتر کشاف هم اجبار کرد قبل عمل آز ژنتیک بدیم الکی دو سه میلیون پیادمون کرد ....دکتر صفری می گفت آز ژنتیک اصلا لازم نبود

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مشکل ما این بود که ده سال پیش مرکز ابن سینا رفتیم و  عمل بیوپسی شوهرم انجام داد بعد ۲۰ روز تو جواب پاتولوژی اومده بود که بیضه سلول زایا داره ولی چرخه ی اسپرم سازی توی مرحله ی اول متوقف شده و خلاصه کاندید اهدای جنین یا اسپرم شدیم
دکتر صفری نژاد می گفت چون اف اس اچ شوهرت تقریبا نرمال احتمال قوی مرکز ابن سینا خطا کرده
البته تستستورون شوهرم همیشه پایین بوده در عین اینکه خودش کاملا حالت نرمال مردانه داره  

برای ما کلا سلول زایا نداشت

بعد از عمل متوجه شدین؟ کجا عمل انجام دادین شاید تشخیصشون مثل ما اشتباه بوده 

پیشنهاد می دم اگه وضعیت هورمون های شوهرتون نرمال هست حتما یه سونوگرافی پروستات انجام بدن

بعد از عمل متوجه شدین؟ کجا عمل انجام دادین شاید تشخیصشون مثل ما اشتباه بوده  پیشنهاد می دم اگه ...

ممنونم. وای این بار سوم بود بیوپسی میکرد هر بار توی یک مرکز . هر سه بار جواب یکی بود

دوستانی که شوهر هاشون آزو اسپرمی هستن از کجا انسدادی یا غیر انسدادی رو براشون تشخیص دادن؟ همسران ...

سلام خوبید

من همسرم جوابش این بود که سلولهای  سرتولی فقط وجود داره

امکان داره برای ماهم همینجور باشه؟؟

من از دکتر پرسیدم که این حالت میشه انسدادی یا غیر انسدادی گفتن که میشه غیر انسدادی😓

ما هم تا قبل سونو فکر می کردیم مشکل  آزو از نوع غیر انسدادی  هست البته باید مجدد عمل انجام بشه تا مطمئن بشیم 

اگر عمل انجام بشه و چیزی پیدا نشه معلوم میشه که ربطی به انسداد نداشته 

خلاصه که اگر کسی می تونه به من کمک کنه که برای عمل مجدد پیش دکتر صفری نژاد برم خوبه؟ 

قیمت تقریبی عمل بیوپسی چقدر میشه 

همون نیکان عمل می کنن یا رویان؟