2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
حالا انشالله بعد از بچه نظرتون عوض میشه بچه همه زندگی نیست اقدام کنید تلاش خودتون کنید ولی خودتونُ ا ...

درسته بچه داری خیلی سخته با بچه های شیطون حالا ولی هیچ وقت نمیتونی قید مادر شدند بزنی باید تلاش کرد دیگه ماهم تو این دوران بودیم

به تلاشتون ادامه بدین و توکلتون به خدا باشه کلا بچه داری سخوه برای همه اما خوب بدون شیرینی نیست اینو منی میگم که خودمم خیلی کلافه شدم از شیطونی های پسرم اما وقتی به اون روزها فکر میکنم شکر میکنم که هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا انشالله بعد از بچه نظرتون عوض میشه بچه همه زندگی نیست اقدام کنید تلاش خودتون کنید ولی خودتونُ ا ...

مادر بودن سخته عزیزم ولی میگذره دیگه ان شالله من و شما و همه مادرها خدا بهمون صبر بده😅

وای استرس گرفتم میخواستم تا روز آزمایش نیام سایت ها بیماری بچتون ژنیتیکی؟ من از طرف هیچی نمیدونم شوه ...

عزیزم نگران نباش استرس الان واستون اصلا خوب نیست این اتفاق که بچه مشکل دار باشه میتونه برا هر کسی اتفاق بیافته حتی واسه اونایی که هیچ مشکلی نداشتن دیگه خواست خدا برای ما اینطور بوده که ما اینجوری بچه دار شیم به خودشم توکل میکنیم و اینکه برای مادرشدن تلاش کنید اگر که شدید خداروشکر و نشدید هم در آینده که سنی ازتون گذشت راحت تر با خودتون کنار میاین که تلاش کردمو نشد بچه واقعا نعمت بزرگیه اینو ماهاکه سالها نازایی رو تحمل کردیم میدونیم درسته سختی زیاد داره صبر فراوان میخواد ولی هر بار که بچم منو مامان صدا میزنه دنیا مال منه همش میگم چطور من این همه سال بدون اون زندگی کردم

عزیزم نگران نباش استرس الان واستون اصلا خوب نیست این اتفاق که بچه مشکل دار باشه میتونه برا هر کسی ات ...

خدا حفظش کنه برات

خدایا یعنی میشه منم یه روز به بچم نگاه کنم و بگم الهی شکر چطوری من بدون تو زندگی میکردم🤲

خدا حفظش کنه برات خدایا یعنی میشه منم یه روز به بچم نگاه کنم و بگم الهی شکر چطوری من بدون تو زندگی ...

ممنون عزیزم ان شاالله 9ماه دیگه که اومد تو بغلت خدارو شکر میکنی درسته سختی داره بی خوابی داره عصبی و کلافه میشی ولی خدا به مادرا صبر میده 

سلام بچه من مشکل چندانی نداره خیلیم دوسش دارم همسرمم خیلی دوسش داره یه مدت میبردمش کاردرمانی که اونج ...

سلام عزیزم

خدا بهت صبر بده

و به بچه‌تون سلامتی

شما اسپرم اهدایی گرفتید؟ و طرف ناشناس بود