الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
به تلاشتون ادامه بدین و توکلتون به خدا باشه کلا بچه داری سخوه برای همه اما خوب بدون شیرینی نیست اینو منی میگم که خودمم خیلی کلافه شدم از شیطونی های پسرم اما وقتی به اون روزها فکر میکنم شکر میکنم که هست
وای استرس گرفتم میخواستم تا روز آزمایش نیام سایت ها بیماری بچتون ژنیتیکی؟ من از طرف هیچی نمیدونم شوه ...
عزیزم نگران نباش استرس الان واستون اصلا خوب نیست این اتفاق که بچه مشکل دار باشه میتونه برا هر کسی اتفاق بیافته حتی واسه اونایی که هیچ مشکلی نداشتن دیگه خواست خدا برای ما اینطور بوده که ما اینجوری بچه دار شیم به خودشم توکل میکنیم و اینکه برای مادرشدن تلاش کنید اگر که شدید خداروشکر و نشدید هم در آینده که سنی ازتون گذشت راحت تر با خودتون کنار میاین که تلاش کردمو نشد بچه واقعا نعمت بزرگیه اینو ماهاکه سالها نازایی رو تحمل کردیم میدونیم درسته سختی زیاد داره صبر فراوان میخواد ولی هر بار که بچم منو مامان صدا میزنه دنیا مال منه همش میگم چطور من این همه سال بدون اون زندگی کردم