2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام عزیزم ببخشید من تازه واردم ندیدم درخواست دوستیتون رو کجا باید برم درخواستتون رو قبول کنم

منم تا حالا درخواست دادم بهم درخواست دوستی ندادند بلد باشم بقیه دوستان راهنمایی کنند.

تصمیم شما چی شد ؟

ما امروز رفتیم مرکز گفتن فقط جنین اهدایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید من تازه واردم ندیدم درخواست دوستیتون رو کجا باید برم درخواستتون رو قبول کنم

داخل اعلانها هست   

یا هم روی پروفایل کسی که میخوایید درخواست دوستی بدید  برید اونجا نوشته دعوت به دوستی کنار عکسش

بچه ها اونایی که انتقال جنین دادن بیان بگن چطوریه و باید چیکار کنم همین حالا زنگ زدن گفتن جنینت آماد ...

عزیزم من که انتقال دادم روز دوم پریودی رفتم سونو شدم دو هفته بعد انتقال دادم و تقریبا یه هفته قبل انتقال قرص مصرف کردم سه روز قبل انتقالم آمپول پروژسترون شما نزدین؟ 

از الان روزی دو بار نشاسته حل کن تو آب بخور پیاده روی کن غذاهای نشاسته دار بخور میگن شب قبل انتقالم رابطه داشته باشی خوبه بعد انتقالم تا سه روز تکون نخور دراز بکش بالشت بذار زیر کمرت دستشویی فرنگی نشاسته رو هم ادامه بده تا روز آزمایش حموم یه هفته نرو و مویزم خوبه من خوردم استرسم نداشته باش حواستو پرت کن ان شاالله که میگیره عزیزم امیدت به خدا چندتا انتقال میدی؟ 

از الان روزی دو بار نشاسته حل کن تو آب بخور پیاده روی کن غذاهای نشاسته دار بخور میگن شب قبل انتقالم ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت خدا خیرت بده

ما تازه زنگمون زدن گفتن بیاین پول بریزین حساب تا قبل از عید براتون انتقالش بدیم اصلا نمیدونم چند تا جنین دارم