2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به امید خدا و دعای خیر شما... ان شاالله همه بچه ها مامان بشن تو سال آینده🤗 الان بچتون چند وقتشه.. ...

ان شاالله عزیزم تو هفت ماهه خداروشکر زندگیمونم خوبه مثل همه پدرمادرا درگیر بچه داری دیگه روزای بدون بچه رو یادم نمیاد انگار اون روزا نبوده اون قضیه رم اصلا به رومون نمیاریم از خدا میخوام قسمت همتون بشه 

ان شاالله عزیزم تو هفت ماهه خداروشکر زندگیمونم خوبه مثل همه پدرمادرا درگیر بچه داری دیگه روزای بدون ...

خداحفظش کنه زیر سایه پدر و مادر مهربونش بزرگ بشه😍

الهی شکررررر که روزای سختتون گذشته 

خییییلی خوشحال میشم وقتی میفهمم بچه ها جواب میگیرن و دیگه غصشون تموم میشه و مثل همه طعم زندگی عادی  با بچه رو میچشن

چون تا وقتی درگیر دکتری فکر نمیکنی یه روزی بیاد که تو هم مثل همه مردم بدون دغدغه بچت رو بغل میگیری

خداحفظش کنه زیر سایه پدر و مادر مهربونش بزرگ بشه😍 الهی شکررررر که روزای سختتون گذشته  خییییل ...

مرسی عزیزم قربونت ان شاالله شمام به زودی بچشین طعم شیرین بچه رو همش با خودتون تکرار کنین که میشه من مادر میشم من از روزی که رفتم مرکز همش با خودم تکرار میکردمو موفقم شدم شمام به خودتون انگیزه بدین امیدوار باشین حتما جواب میگیرین

مرسی عزیزم قربونت ان شاالله شمام به زودی بچشین طعم شیرین بچه رو همش با خودتون تکرار کنین که میشه من ...

ممنون عزیزم که اینقد خوبی خدا کوچولوته حفظ کنه برات خیلی بهم انگیزه دادی دعا کن منم موفق بشم بازم بیا واسمون بگو

مرسی عزیزم قربونت ان شاالله شمام به زودی بچشین طعم شیرین بچه رو همش با خودتون تکرار کنین که میشه من ...

عزیزم شما انتقال اولت که نگرفت جنین فریز داشتین برا انتقال دومت

چند وقت بعدش انتقال دادین

عزیزم شما انتقال اولت که نگرفت جنین فریز داشتین برا انتقال دومت چند وقت بعدش انتقال دادین

بله عزیزم جنین داشتم من چون هایپر شده بودم باید فاصله میدادم بار اول عجله کردم ولی بار دوم یه سال فاصله انداختم خودمو تقویت کردم 

بچه ها من خیلی نگران سلامتی همسرم هستم قبلا شنیدم که کسی که ازو هی تا آخر عمر باید تستوسترون مصرف کنه ولی هرچی دنبال ژل تستوسترون گشتم پیدا نکردم الان یکی از بچه ها گفته شوهرش آمپول تستوسترون میزنه آمپول ضرر نداره به نظرتون؟ 

نی نی 92 عزیزم نظر شما چیه؟

با خودم میگم شاید طب سوزنی بتونه کمکش کنه