2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام دوست عزیز لطفا شما که بنیانگذار این تایپینگ‌ها بودید دیگخ تبلیغ این دکتر رو‌نکنید چون بغیر از ...

سلام عزیزم من تبلیغی از ایشون نکردم من خودم بعد دوسال اومدم ببینم چقدر اوضاع عوض شده که راه درمان جدیدی هست یا نه دیدم چند جا نوشته دکتر محبوبی وارد گروه شدم و واقعا هم نتیجه ای ندیدم 

و از بچه هاش گروه پرسیدم همین جواب رو دادن 

بعدشم ادم خودش باید عاقل باشه 

مثلا الان برای مشکل ژنتیکی که مثلا همسر من داره ایا به فرض درست بودن کار ایشون ، ژنتیک قابل تغییره ؟؟؟!!!

طب سوزنی موثره اما در حالت ضعیف بودن نه مشکلات امثال ما

درضمن من چون نبودم ندیدم هیچ قضاوتی نمیکنم 

ولی تایید هم نمی کنم 

دیگه امثال ما باید خیلی حواسشون جمع باشه پول، زمان ،جون و... ایندده مون دست هر کسی ندیم 

من خودم طبق تجربه های شخصیم من سراغ هر توصیه ای نمیرم 

مثلا یادمه یکی از دوستان که الان اسمشون هم یادم نیست یه دکتر زنان تو تهران بهم معرفی کرد چون من در به در اس بودم رفتم و برا مدت ها از کرده خودم و رفتنم پشیمون شدم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم من تبلیغی از ایشون نکردم من خودم بعد دوسال اومدم ببینم چقدر اوضاع عوض شده که راه درمان جد ...

سلام

مرسی از شما دوست عزیز💐

حالا ما که چوب این اشتباهمون رو‌خوردیم 

دوست نداشتم که بقیه دردمندها با هزار امید و آرزو برن و اشتباه ما رو بکنن

واقعا خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.

سلام مرسی از شما دوست عزیز💐 حالا ما که چوب این اشتباهمون رو‌خوردیم  دوست نداشتم که بقیه درد ...

منم مشکل همسرم ژنتیکی(سندرم کلاین) هس خیلیا دیدم که تعریف این دکتر رو کردن حتی من خودم هم زنگ زدم گفتن برا این مشکل هم راه درمان داریم 

خدا خیرتون بده راهنمایی شما و چندنفر دیگه توی نی نی سایت باعث شد که ما این همه راه رو نریم

حالا هم پیگیر جنین اهدایی هستیم ببینیم خدا چی بخواد برامون

ما هم فعلا هیچ

😔بین دو راهی موندیم یکی میگه دکتر خوبه یکی میگه نه ماهم بلاتکلیف دیگه سنمونم داره میره بالا نباید زمانو از دست بدیم خانموما میشه کمک کنید به راهنماییتون نیاز دارم😢

😔بین دو راهی موندیم یکی میگه دکتر خوبه یکی میگه نه ماهم بلاتکلیف دیگه سنمونم داره میره بالا نباید ز ...

اگر‌منظورت به محبوبی هستش،

اون که بساطشو‌جمع کردن 

ولی‌خوب خدا خودش کمک همه مون کنه

واقعا بد دردی هستش☹️

😔بین دو راهی موندیم یکی میگه دکتر خوبه یکی میگه نه ماهم بلاتکلیف دیگه سنمونم داره میره بالا نباید ز ...

عزیزم آزمایش ژنتیک بدین اگه ژنتیکی و مادرزادیه اذیت خودتون نکنید و وقت و هزینه الکی رو صرف دکتر نکنید مستقیم برین دنبال اهدایی

ما هم تقدیرمون اینجوریه شاید صلاح خدا این بوده و خدا بخواد جواب صبرمون رو با یه نطفه بهتر از نطفه خودمون بهمون بده

اگر‌منظورت به محبوبی هستش، اون که بساطشو‌جمع کردن  ولی‌خوب خدا خودش کمک همه مون کنه واقعا بد ...

واقعا خیلی خوشحال شدم الان دیگه شوهرم قبول میکنه دیگه راهی نیست و میره دنبال اهدایی

عزیزم آزمایش ژنتیک بدین اگه ژنتیکی و مادرزادیه اذیت خودتون نکنید و وقت و هزینه الکی رو صرف دکتر نکنی ...

هنوز آز ژنتیک ندادیم دکتر آز و جواب بیوبسی رو دید گفت هیچ راهی نیست برین دنبال اهدایی ان شاالله که خدا کمکمون کنه دلم خیلی میسوزه واسه خودمون😢

قربونت دلت برم عزیزم باور کنید خدا هوای مارو خیلی داره منم الان بچه دارم از اس اهدایی حالتونو درک میکنم تمام نه ماه بارداریو واسه خودمو شوهرم و بچم گریه کردم ولی خدا خیلی بزرگه بچم کپی خودمه مو نمیزنه شوهرمم عاشقشه از وقتیم اومده زندگیمون خیلی خوب شده شمام برید دنبالش وقتو تلف نکنین