2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
اومدم خبر بدم آزمایشم مثبت شد و مامان شدم  شوهرم آزواسپرم بود و همه میگفتن فقط جنین اهدای ...

وااااااااای دست و کف و هورا     

خیلی خیلی خوشحال شدم عزیزم حتما یه قربونی چیزی بکنید همون اول هم عقیقش کنید .

ان شاءالله به سلامتی و دل خوش 

عزیز اینجا رو فراموش نکنی ها بیا بازم از تجربه های خوبت بگو

مخصوص بگو برای آی وی اف چه کارهایی بکنیم بار اول بگیره 

من خیلی امید دارم که از دکتر محبوبی جواب بگیرم ولی اینکه باید حتما داخل یزد آی وی اف کنم یکم شرایط سخت می کنه 

سه ماه درمان شوهرم طول بکشه بعد دو سه ماه هم من بخوام داخل یزد آی وی اف کنم 

تنها راه اینه شهر خودم آمپول ها و سونو ها رو برم برای پانکچر و انتقال برم یزد ......

چقدر حرف زدم  

ممنون عزیزم حتما انشالله به زودی برای شما و همه منتظرا🤲🏻

من چون خودم هم قبل ivf طب سوزنی انجام میدادم علاوه بر اینکه پریودام منظم شد، رحمم گرم شده بود ‌‌ و خداروشکر دفعه اول گرفت. البته بعد انتقال هم بیشتر استراحت کردم و سعی کردم استرس نداشته باشم....متاسفانه ما هم خیلی مشکل کاری داشتیم ولی به نتیجه ای که گرفتیم می ارزید. روزهای نزدیک پانکچر خیلی مهمه که همسرت حداقل یکماه بطور پیوسته طب سوزنی انجام داده باشه، بهتره اردکان خونه اجاره کنی و فقط برای سونو و تخمک کشی و انتقال یه سر بری یزد

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در ضمن عزیزان من با مریض های دکتر محبوبی صحبت کردم نمی خوام نا امیدتون کنم اما دکتر محبوبی و روششون ...

سلام دوست عزیز

لطفا شما که بنیانگذار این تایپینگ‌ها بودید دیگخ تبلیغ این دکتر رو‌نکنید

چون بغیر از کلک هیچ چیز دیگه ای در کارشون نیست.

تمامی این افرادی هم که میگن ما نتیجه گرفتیم هیچکدومشون جرات گرفتن آزمایش ژنتیک از بچه شون  رو‌نداشتن و فقط و فقط شنیده های مطب رو میان میگن

ما اونجا بودیم و از نزدیک شاهد روند درمان بودیم و خودمون هم تحت درمان قرار دادیم ولی این دکتر کارش با اسپرم اهدایی فرقی نداره، تنها تفاوتی که میشه بجای اسپرم اهدایی براش قایل شد اینه که اسپرم اهدایی مردانه بهت میگه اهداییه  پلی ایشون به اسم خداشناسی و اسم اینکه تبلیغ نمیکنه و سرش شلوغه داره سر ملت شیره میماله و پولشونو میگیره و به ریششون میخنده...چندتا لیدر هم داره که توی مطب ساپورتش میکنن و تو این تایپینگها میگردن اعتماد مردم رو‌جلب کنن که ملت رو از کار و‌زندگی بندازن بکشونن اردکان .

خداروشکر ان شاالله  همون بار اول دو قلو بگیره شمام دعا کنید شرایط جور شه ماهم بتونیم بریم پیش د ...

دوست عزیز من بعنوان یه آگاهی دهنده توصیه میکنم نرید

ما اونجا بودیم و کاملاااا کارشون حیله و فریب چهارتا دردمند مثل من و شماست 

همه اینایی که بچه دار شدن به این روش و ذوق بچه هاشون میکنن یکیشون جرات ازمایش ژنتیک گرفتن از بچشو نداشته و همه فقط حرفایی که دکتر و لیدراش توی مطب توی گوششون میکنن رو میان اینجا تعریف میکنن..شرایط مطب جوریه که مثلا توی هر سانس ۸۰تا خانم نشستن که هر کدوم چندین سال بچه نداشته و به خودش اجازه نداده بره سر از کار دکتر دربیاره و تحقیق کنه 

همه میگن دکتر باخداست و فلان و بیساره در صورتیکه روزی ۱۵۰خودت و شوهرت باید کارت بکشی تا  دروغین درمونت کنه

یه سری ادمای بدبختی رو من دیدم که هنوز که هنوزه از شر اون مطب راحت شدم ولی هرشب جلو چشممن که چطور مالشون داره میره تو جیب اون شیاد و اخر سر هم این همه وقت گذاشتن و اخر سر با حیله اسپرم اهدایی تقدیمشون شده

من جهت هوشیاری شما اینو گفتم

نه بقول لیدراش مافیای اسپرمم ،نه دشمن دکترم ،نه بی ایمانم 

فقط یه دردمندم که برای دوای دردم دنبال درمان بودم ودنبال این تعریفا رفتم اردکان و کلی هزینه ‌و زمان گذاشتم و متوجه تمامی حقایق شدم

مطمن باشید همین روزاس که خبرهاش پخش میشه و روسیاهیش میمونه واسه یه سری که به اسمش قسم خوردن و اینا حق الناسه که تا قیامت گردنشونه و یکی مثل من حلالشون نمیکنم.

گل بانو من اگه بخوام اس یا جنین اهدایی بگیرم باید برم نامه ی دادگاه بگیرم و شرط جدید و مزخرفی که گذا ...

خدا لعنتشون کنه چرا اینقدر اذیتمون میکنن حالایکی مثل من که مجبوره از جنین اهدایی استفاده کنه باید چه خاکی به سرس بریزه 😭

انشاالله که جواب بگیری عزیزم ممنون که جواب دادی

سلام دوست عزیز لطفا شما که بنیانگذار این تایپینگ‌ها بودید دیگخ تبلیغ این دکتر رو‌نکنید چون بغیر از ...

دوست عزیز یکی از بچه ها گفتن که دکتر افلاطونیان سه مورد رو تست ژنتیک انجام دادن تا برای تایید دکتر محبوبی بتونن با خیال راحت تایید کنن

حالا شما چطور به این یقین رسیدید که کار ایشون کلاهبرداریه؟

پس اونایی که طبیعی باردار میشن چطوریه!!!!!!

من هنوز نرفتم ولی منطقم میگه درمان آزو عین معجزه ست ولیکن چند صد نفر هم که طبیعی باردار میشن هم نکته ی خیلی مهمی هست که خانم هایی که اونجا هستن میان و هر چند وقت یکبار خبر حاملگی دوستانشون رو میگن 

من تو گروه تلگرامشون هستم

دوست عزیز یکی از بچه ها گفتن که دکتر افلاطونیان سه مورد رو تست ژنتیک انجام دادن تا برای تایید دکتر م ...

دوست محترم هرچی که ما شنیدیم و دیدیم ، فقط از بچه های مطب شنیدن. و هیچکس مستند یا مکتوب نشون نداده

و اینکه اصلا هیچکدوم از بیمارا از دکتر افلاطونیان راجع به صحت عملکردش تاییدیه  ی مکتوب نگرفتن

ما خودمون هم به حساب همین شنیده ها رفتیم ولی واقعیت چیز دیگه ای هستش که متاسفانه بیمارای فریب خورده و ساده دل شنیدن حقیقت واسشون تلخ هستش.

دوست محترم هرچی که ما شنیدیم و دیدیم ، فقط از بچه های مطب شنیدن. و هیچکس مستند یا مکتوب نشون ند ...

آره متوجم که شما چی می گین ولی می خوام به یقین به حرفتون برسم 

خودتون جایی آزمایش دادین؟چه نتیجه ای داشته؟

آره متوجم که شما چی می گین ولی می خوام به یقین به حرفتون برسم  خودتون جایی آزمایش دادین؟چه نتی ...

وقتی که واسه درمان ۱۵۰نفر باهم میرن داخل برای درمان ولی واسه نمونه گیری میگه باید نمونه تون بیارید مطب و‌درب  رو‌ سر بیمار قفل میکنه ، خوب واضح هستش که کارش میلنگه.

شما توی مطب حضور داشتید ؟؟؟

حالا شما چطور به این یقین رسیدید که کار ایشون کلاهبرداریه؟ پس اونایی که طبیعی باردار میشن چطوریه!!! ...

طبیعی هم با انتقال نمونه اول که اونم دستکاری شده،باردار میشن.وقتی همسر همچنان آزو‌هستش دستان معجزه گر هیچکس نمیتونه زن رو‌باردار کنه، مگر اینکه نمونه ای  به نمونه آقا اضافه بشه.ایشون به بیمارا میگن که نمونه ات حتما بایدبیاریش مطب ، بعد ببری هر آزمایشگاهی که دلت بخواد. 

اگر کسی‌ بخواد حقیقت رو‌ بدونه، بدون هماهنگی دکتر ، بعد سوزن زدن آقا،  بره یه نمونه بده ، و‌خودش متوجه حقیقت امر میشه.

به نظر من هر کی بتونه مکتوب دلیل بیاره خیال همه رو راحت می کنه من به شخصه الان کاملا تو حالت پنجاه پ ...

اگر دنبال حقیقت باشی باید از حرفای لیدرهای مطب فاصله بگیری  چون هیچکس واقعیت رو‌نمیگه.. یا نمیدونن یا خودشون رو زدن به ندونستن.