2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام الی جان من ‌شمارو میشناسم پیاماتونو خوندم من با اس اه بچه دار شدم حدود 15تومن پارسال هزینه شد ت ...

سلام جان دل چه عالی که که به مراد دلتون رسیدید 😍🤩😍🥰🥰🥰🥰 نی نی تون چیه ؟؟؟

چند بار اقدام کردید ؟

الانم اس هست هنوز ؟

دکترتون کی بوده ؟؟؟

اللن که اس گرفتید راضی هستید ؟؟

سلام جان دل چه عالی که که به مراد دلتون رسیدید 😍🤩😍🥰🥰🥰🥰 نی نی تون چیه ؟؟؟ چند بار اقدام کردید ...

مرسی عزیزم ان شاالله شما هم برسید به مرادتون خب اون موقع ما از دکتر محبوبی اطلاع نداشتیم و تنها راهمون همین بود من آی وی شدم و بار دوم انتقال مثبت شد نی نی هم پسره کپی داداشمه حتما انجام میدن بله خیلی راضی هستیم اسم دکترو پی وی تون میگم😉 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خبر جدید فعلا دکتر محبوبی هستن که دوستان خیلی ازش تعریف کردن ان شاءالله اگر آقام قبول کنه ما هم قرار ...

سلام عزیزم مشکل ما هم مثل شماستشوهر منم فقط سلول سرتولی داره میشه بپرسم شوهر شما مشکل ژنتیکی هم دارن یا نه 

اومدم خبر بدم آزمایشم مثبت شد و مامان شدم 

شوهرم آزواسپرم بود و همه میگفتن فقط جنین اهدایی

به لطف دکتر محبوبی با اولین انتقال Ivf باردار شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

شوهر من مقدارخیلی کمی سلول اسپرم زا داشت ولی تو بیوپسی اسپرمی نبود 

ولی تو مریض های دکتر محبوبی سرتولی سل و حتی کلاین فلتر هم زیادن که همه خداروشکر بیضه هاشون الان اسپرم سازی میکنه و خیلی هاشونم پدر شدن 

اومدم خبر بدم آزمایشم مثبت شد و مامان شدم  شوهرم آزواسپرم بود و همه میگفتن فقط جنین اهدای ...

مبارک باشه جانم 😍😍🥰🥰🥰

عالیه 🎊🎊🎊🎊🎉🎉

عزیزم میشه از بچه های که همسرشون مشکل ژنتیکی کلان فلتر رو معرفی کنی من باهاشون صحبت کنم من وارد گروه شون شدم و صحبت کردن باهاشون که گفتن مریض کلان فلتر  جواب نمیده 

من خودم شخصا از دکتر محبوبی این مورد کلاین فلتر رو‌پرسیدم ایشون گفتن بله خیلی ها جواب گرفتن

من شماره ندارم... واقعیت اینجا زیاد مهم نیس آزواسپرم چطوری باشه ... یکی میبینی تو بیوپسی اسپرم داشته، یکی نداشته، یکی سرتولی بوده یکی کلاین بوده... همه بیضه هاشون بعد طب سوزنی شروع به اسپرم سازی میکنه هر چقدرم درمان پیوسته تر و منظم تر باشه بهتر میشه کیفیت تعداد و سرعت و مورفولوژی اسپرمشون 

کسایی هم که مشکل ژنتیکی دارن چون اوایل بارداری غربالگری میدن نگران انتقال به جنین نیستن

هزینه درمان طب سوزنی جلسه ای ۵۰ تومان حداقل سه ماه

هزینه اجاره خونه ماهی یک تا دو میلیون

مجموع هزینه درمان و طب سوزنی سه ماهه حدود ۳۰ میلیون میشه

هزینه ivf بسته به مرکز درمانی دارو و هزینه دارو ivf هم هست 

برای من ivf حدود ۱۰ میلیون شد ولی مرکز ناباروری یزد نصف این قیمته دکتراشم خوبه

ولی ارزش حامله شدن از شوهر آزواسپرم عزیزم رو داشت 💜

ساحل جان چه اقداماتی انجام دادید ؟ بیوپسی کردید ؟ چند وقته متوجه این موضوع شدید؟  با آز ژنتی ...

سلام مجدد نه الی جان آز ژنتیک ندادیم و تو فامیل هم یه مورد مشکل نازایی نداشتیم 

سال ۹۴ ابن سینا عمل بیوپسی انجام دادن از بیضه ها نمونه برداری کردن تو جواب پاتولوژی نوشته بود اسپرم سازی تو همین مرحله ی اول متوقف شده 

سلام عزیزم مشکل ما هم مثل شماستشوهر منم فقط سلول سرتولی داره میشه بپرسم شوهر شما مشکل ژنتیکی هم دارن ...

گل بانو من اگه بخوام اس یا جنین اهدایی بگیرم باید برم نامه ی دادگاه بگیرم و شرط جدید و مزخرفی که گذاشتن اینه که دو تا مرد یا چهار تا زن باید بیان شهادت بدن 

یعنی نابود شدن غرور مرد حالم بهم می خوره از این همه سنگ اندازی برای همین من واقعا اگه از دکتر محبوبی جواب نگیرم باید کلا بچه دار شدن فراموش کنم 

شوهرم تازه قبول کرده بود اس اهدایی بگیریم که این قانون جدبد کلا نابود کرد ما رو 

هیچ کس از ماجرای ما خبر نداره