2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام

در صورتی که برای درمان آزواسپرمی و یا اولیگواسپرمی با آقای دکتر محبوبی تماس گرفته‌اید، برای صحبت با مشاورین و دریافتاطلاعات درمان، با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمائید.

09019964744

09369254743

09015314745

09023261780

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره عزیزم

الان Ivf کردم پیش دکتر افلاطونیان یزد، ۶ تا جنین خوب تشکیل شد دعا کنید بگیره

وقتی دکترم گف جنین هات خوبه و گرید A انگار دنیا رو بهم دادن

برای من که دنبال جنین اهدایی بودم داشتن جنین از شوهرم هزار سجده شکر داشت

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
آره عزیزم الان Ivf کردم پیش دکتر افلاطونیان یزد، ۶ تا جنین خوب تشکیل شد دعا کنید بگیره و ...

خداروشکر ان شاالله  همون بار اول دو قلو بگیره شمام دعا کنید شرایط جور شه ماهم بتونیم بریم پیش دکتر محبوبی

سلام به دوستان قدیمی و جدید 

شاید خیلی هاتون منو رو نشناسید 

من استارتر این پست هستم متاسفانه نتونستم با نام کاربری قبلم وارد بشم و کاربری جدیدی ایجاد کردم 

من الی هستم 🙂😊

حدود ۲ سال بیشتر دیگه فعالیتی نداشتم و با توجه به اتفاقاتی که در زندگی شخصیم افتاد تصمیم گرفتم برای همیشه این روند رو برای همیشه بزارم کنار و کلا هم اصلا در این مدت اصلا حتی مطالعه و روند درمانی جدیدی در جریان نیستم 🤭🥴

الان مدتی هست که به خودم فرصت دادم و هم به همسرم که کامل با این مساله کنار بیاد و الان با اصرار ایشون ما میخواهیم روند درمان رو شروع دوباره🥰🥰😇😇 تا خدا چی بخواد اگر صلاح بدونن تو سرنوشت ما هم بچه باشه 

خوب دوستان عزیزم میشه بیاید به من بگید تو این مدت چه اتفاقای افتاده ایا روند درمان جدیدی داریم ؟

چند درصد جواب گرفتید ؟

کدوم مراکز الان بهترین جواب رو میدند برای جنین ؟

هزینه ها چقدر شده ؟

با کدوم دکتر ها پیش رفتید ؟

خبر جدید فعلا دکتر محبوبی هستن که دوستان خیلی ازش تعریف کردن ان شاءالله اگر آقام قبول کنه ما هم قراره بریم

جلسه ای پنجاه هست روزی دو بار برای آقا میشه ۱۰۰

مشاورشون که من تماس گرفتم گفتن با هزینه ی خورد و خوراک و اسکان نزدیک ۳۰ میلیون میشه

در ضمن عزیزان من با مریض های دکتر محبوبی صحبت کردم نمی خوام نا امیدتون کنم اما دکتر محبوبی و روششون مناسب افرادی هست که مشکل ژنتیکی نداشته باشن 

پس اگر مشکل ژنتیکی دارید به تظرم وقتتون و اندوخته تون رو هدر ندید تو این اوضاع گرانی به یک راه حل منطقی تر فکر کنید

در ضمن عزیزان من با مریض های دکتر محبوبی صحبت کردم نمی خوام نا امیدتون کنم اما دکتر محبوبی و روششون ...

سلام عزیزم از کجا بفهمیم مشکل ژنتیکی ما تازه فهمیدیم شوهرم آزو هست بیوپسیم انجام داد صفر بود دکتر گفت تنها راه جنین هست 

سلام عزیزم از کجا بفهمیم مشکل ژنتیکی ما تازه فهمیدیم شوهرم آزو هست بیوپسیم انجام داد صفر بود دکتر گف ...

برای مشکل ژنتیکی باید آزمایش ژنتیک بدید تو آز بیوپسیم ننوشته بود برای چیه ؟ ! مشکلشون اگر اشاره نکرده از دکترتون بخواهید دلیل چیه اگر لازمه با آز ژنتیک بدونید برید دنبالش