2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان یه لباس جدید اومده که هیچ تشعشعاتی رادیویی و وای فای و  مخابراتی ازش رد نمیشه ، حتی پارازیت 

سایتشون healthwear.life

برام اس ام اس اومده بود ، خریدم، گفتم به شما هم معرفی کنم 

خانماي باردار تو خونه
حرفاي دكتر يادتون بمونه!

حفظ سلامت ني ني شما با سلامت پوش
09122718232

نی نی جان چرا اینجا یکدفعه اینقدر سوت و کور شد؟ کاش دوباره بیان بچه های قدیم از احوالاتشون بگن. از بچه هاشون... من خیلی خیلی به فکر منتظر هدیه و سحر و موز هستم..کاش بیان از خودشون بگن. و انشالله که دیگه کسی جدید اینجا هیچوقت نیاد.هیچوقت

سلام من شوهرم ازواسپرم بابیوپسی اسپرم گرفتن سه بارivf کردم منفی شده😔حالا برابارچهارم میخوام برم کسی بوده بااسپرم که ازبیوپسی گرفتن باردارشه؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
عزیزم ممنون از جوابت  خیلی خوشحالم برات منم قصد دارم برم پیش دکتر ولی منتظرم شرایط بهتر بشه ب ...

مطمئنا شما هم برید جواب میگیرید.توکل به خدا

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام من شوهرم ازواسپرم بابیوپسی اسپرم گرفتن سه بارivf کردم منفی شده😔حالا برابارچهارم میخوام برم کسی ...

عزیزم معمولا اسپرمی که از بیوسی استفاده میکنن ضعیف هستش. و شما اگه سه بار انجام دادید و نشده حتما کیفیت نداشته. من جای شما بودم از اهدایی استفاده می‌کردم و دیگه وقت هدر نمیدادم و عوارض داروها رو به جون نمیخردیم. موفق باشی

دوستان عزیز سلام. شما که شوهراتون آزو اسپرم هستن. منهای بحث بچه و ناباروری... مشکل دیگه ای براشون بوجود نیومده؟ تستسترون مصرف میکنن یا نه. چون دکتر به شوهر من ماهی یک آمپول تستوسترون داده و گفته تا ابد بایستی استفاده کنی. 

دوستان عزیز سلام. شما که شوهراتون آزو اسپرم هستن. منهای بحث بچه و ناباروری... مشکل دیگه ای براشون بو ...

سلام همسر منم آزو هست دچار پوکی استخوان و درد ستخوان شده مشکل قلبی هم پیدا کرده و خیلی مشکلات دیگه...ولی چند سال پیش که دکتر رفتیم هیچ دارویی نداد میشه لطفا راهنماییم کنید از کجا میشه تهیه کرد ؟ و آیا دوز خاصی داره؟

سلام بچه ها سلام جدیدا

چقد جدید اومده تو تاپیک

اومدم بگم با یکی از بچه ها قدیم در ارتباطم با اس بچه دار شده وحال زندگیش خوبه

اگه شوهرتون خووبه نترسین وانجام بدین

من الان 3ساله جداشدم همسرمم بعد دوماه زن مطلقه گرفت

بخاطر بچه ولی جدانشدم مسایل دیگ در راس بودن

همتونو درک میکنم انشالا ب زودی خدا دامنتونو سبز کنه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام همسر منم آزو هست دچار پوکی استخوان و درد ستخوان شده مشکل قلبی هم پیدا کرده و خیلی مشکلات دیگه.. ...

عزیزم این دارویی نیست که بدون نسخه با خیال راحت بتونی استفاده کنی. حتما پزشکتونو عوض کن و باهاش مشورت کن.چون آقایون ازو اسپرمی گویا هورمون هاشون هم دچار مشکله. البته من نمیدونم که شامل حال همه میشه یا نهایت آمپول هم هورمونی هستش.و فک نمیکنم ربطی به این مشکلاتی که شما گفتی داشته باشه. اما در هرصورت یه مشورت با یه دکتر کار بلد بکنی بد نیست. 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز