2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
رومیسا جونم خوبی  الهی من چرا یادم نمیاد بهم گفته باشی مامان شدی .شایدمم پیر شدم ان شالله قدمش ...

نی نی جونم اتفاقا انتقال من توروزای بود ک شمازایمان کرده بودی وبعدشم اومدی وتبریک هم گفتی ..دورساهم مامان شده یعنی دوماه بعد من انتقال داشت خداروشکر .انشاالله ک روزی همه منتتظرا بشه وازاون روزای سخت نجات پیدا کنن ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE= 114766732 ]ازو اسپرم جواب بیوپسی ام اومده به طور مادرزاد اینجوری هست یکی سلول هاش به طور کام ...

سلام عزیزم شوهرمنم ازواسپرمه .ولی بیوپسی انجام نداده .یعنی تو ی تصادف بیضه هاش ازبین رفته .تازه فهمیدم ازکجاباید شروع کنم کجابرم راهنماییم کنید ؟؟

سلام کسی در مورد آمپول روگام میدونه من گروه خونیم Ab+  گروه خونی طرفو نمیدونم

عزیزم برای شما روگام نیاز نیس چون مثبت هس گروه خونتون و ربطی به گروه خونی طرف نداره

دوستان من واقعا درگیر این قضیه شدم که آیا باید اهدایی بودن رو تا این حد مخفی کرد؟

یعنی حدش چقدره؟ فقط بین زن و شوهر بمونه؟

تا کی؟ مگر رازها تا چند سال دوام میارن؟

اضطراب این راز و فاش شدنش رو چقدر تحمل کنیم؟

و اینکه حق اون فرزند نیس که کم کم و متناسب سنش واقعیت رو متوجه بشه؟ تو دنیا به این قضیه رسیدن که اعتماد فرزند نسبت به والدین نباید از بین بره ... همین الانم با یک تست براق به راحتی می تونید اصل و ریشه تون رو پیدا کنید چه برسه وقتی این بچه ها بزرگ بشن که علم پیشرفته تر شده.

چقدر جامعه ما تو این زمینه عقبه...

خودمم نمی‌دونم درستش چیه... البته نمیخامم نگرانتون کنم

ولی پاسخ درست چیه؟

اما حداقل خود قضیه ناباروری رو از زمانی که دیگه مخفی نکردیم و

با خانواده ها مطرح کردیم همه چیز کمی بهتر شد

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز