الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
هی یاس گل جون یه وقتایی میگم کاشکی خونه دار بودم اگر دردم یکی بودی چه بودی اون سری هم با سختی مرخصی گرفتم مجبورم چند ماه فاصله بندازم ضمنا کمی هم تپلو شدم سه کیلو زیاد کردم شدم 70خدا منو بکشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز یکشنبه و روز ششم ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن نینا جون، انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی افا جون ،امیدم به خدا و دعای شماس عزیزم دکتر ک بیمارستان خاتم نمیره فقط مطب و بیمارستان مهر بیمارستان خاتم اگه می خواد بره،بره پیش دکتر یونسی،خیلی دکتر خوبیه
تو خود بهتر میدانی
فاطیما جون بابا سرکار رفتن خودش نعمتیه جدا از درامدش اگه شاغل نبودیم تو خونه عصبی میشدیم بعد این همه سال انتظار انشااله شرایط جور میشه و میری دنبالش تو هم سعیتو بکن زودتر بری موفق باشی عزیزم
تو خود بهتر میدانی
یاس گل جان ممنونم که بیاد من بودی من از هفته پیش نت نداشتم ولی دعای نادعلی رو که از سه شنبه هفته پیش نخونده بودم امروز بجاش 12 بار خوندم امیدوارم خدا قبول کنه و همه حاجت روا بشیم
سلام دوستای گلم یه خبر خوب بالاخره اسپرم اهدایی هم قانونی میشه البته در آینده نزدیک به امید اون روز...دیگه هر کدوم از ماها تو شهر خودمون از بانک اسپرم با اطمینان خاطر میتونیم استفاده کنیم
سلام.دوست جونا من چهارشنبه تزریق داشتم و خب قبلش هم hcgتزریق کردم که درد فراوان تخمدان داشتم اما هنوز هم این درد با من هست و کمتر نشده....چکار کنم برم دکتر!؟یا میشه خودش خوب بشه؟
امروز دوشنبه و روز هفتم ختم ، همگی باهم دعا میکنیم و دعای ناد علی رو میخونیم به نیت براورده شدن حاجت قلبی و البته مامان شدن یاس گل،انشا الله که خدا به حرمت امام علی (ع) حاجتشو براورده کنه .آمین یارب العالمین مرسی از همتون دوستای گلم😘
تو خود بهتر میدانی