2777
2789
عنوان

Abjiya ye lahze

67 بازدید | 4 پست

من تو دانشگاه دارم دارو میخونم میدونین ک

ولی ی سوال پیش اومده واسم تو فامیلاتون کسی هست ک هنگام تحصیل تو دانشگاه بتونه بورسیه خارج از کشوررو بگیره..اصلا میشه؟؟اطلاع دارین بگین لطفا

آره باید یه استاد پیدا کنی اونور

ولی ممکنه خیلی از واحدا رو قبول نکنن یا از اول بخونی

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا اگ کارامو بکنم میتونم از ترم بعدی تو اون کشور بخونم دیگه

نه بابا، واحدهای درسی که مثل هم نیست

سیستم آموزشی ایران کلا متفاوته هر جایی حتی مدرکتو قبول نمیکنه چه برسه نصفه شو ادامه بدی

کلا باید یا خیلی هزینه کنی یا پارتی داشته باشی غیر این بعید میدونم حتی بشه بورسیه گرفت ما تحریمیم هر استادی با ایرانیا کار نمیکنه چون برای کار و ویزا و پروژه به مشکل ممکنه بخوره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"