2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

119 بازدید | 15 پست

سلام میدونم که لاغری چند کیلو تو یه ماه درست نیست ولی من باید خیلی لاغر شم وزنم ۹۶ شده باید کم کنم کسی رژیم میدونه که جواب گرفته خودم تو فکر میوه خوری هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم خوری،راحت تر ینه و ماندگار ترین . البته من دمنوش نیوشا خوردم 5کیلو کم کردم طعمش خوب نیس . قیمتشم گرونه اگر میتونی کنار بیای بد نیست 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
سلام عزیزم حوصله ورزش داری؟

سلام عزیزم شما باورزش لاغر کردید میشه به منم بگی چه ورزشی

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
سلام عزیزم شما باورزش لاغر کردید میشه به منم بگی چه ورزشی

من نه ، دوستم 130 کیلو بود ، اگر خودم ندیده بودم باور نمیکردم ، با پیاده روی روزی 2 ساعت طی چن ماه 30 کیلو کم کرد

هنوز خیلی وزنش بالا هست اما وحشتناک لاغریش به چشم میاد و عالی شده

من نه ، دوستم 130 کیلو بود ، اگر خودم ندیده بودم باور نمیکردم ، با پیاده روی روزی 2 ساعت طی چن ماه 3 ...

مرسی عزیزم که جواب دادی اراده ی خیلی بالابی داشته

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰