2777
2789
عنوان

دپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست
باور کن حال و هوای خونه همش بستگی ب خودت داره .. انقد وابسته به واکنش شوهرت نباش ..واسه دل خودت زندگ ...

اینا درسته ولی من ی بچه کوچیک دارم اینجا غریبم خانوادم دورن ب خاطر شوهرم اومدم این شهر دلم ب اون خوش نباشه پس ب کی باشه. تاپیکامو بخون تا ببینی باهام چ کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا شوهرت اونقدرام بد نیستا. مشکل تو درونیه ربطی به شوهرت نداره. مثل من ماها خودمون باید به خودمون ...

نه عزیزم من ب خاطر شوهرم اومدم تو شهر غریب دور از خانوادم. تاپیکای قبلیمو بخون تا بفهمی چ ب روز من عاشق پر امید اومده. ما ی مسافرت دوتایی تا حالا نرفتیم

نه عزیزم من ب خاطر شوهرم اومدم تو شهر غریب دور از خانوادم. تاپیکای قبلیمو بخون تا بفهمی چ ب روز من ع ...

دقیقا منم‌شرایط شما رو دارم ..  خودت باید برای بهتر شدن روحیت کاری کنی منتظر شوهرت نباش 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
نه عزیزم من ب خاطر شوهرم اومدم تو شهر غریب دور از خانوادم. تاپیکای قبلیمو بخون تا بفهمی چ ب روز من ع ...

عززززیزم میفهممت ما هم تنها مسافرت دوتایی مون سالی ی بار مشهد رفتنه که اونم مادرم به عنوان کادوی تولد بهمون میده. حتی اگه بگم تا پارک سر کوچه بریم قدم بزنیم اگه خانواده نباشه نمیاد

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
عززززیزم میفهممت ما هم تنها مسافرت دوتایی مون سالی ی بار مشهد رفتنه که اونم مادرم به عنوان کادوی تول ...

سعی کن با همون وضعیت خوش بگذرونی چون اینجوری خودت را از درون داغون میکنی

سعی کن با همون وضعیت خوش بگذرونی چون اینجوری خودت را از درون داغون میکنی

دقیقا ..احساس بدبخت بودن بدتر از خودِ بدبخت بودن جسم و دل آدمو پیر میکنه 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
دقیقا ..احساس بدبخت بودن بدتر از خودِ بدبخت بودن جسم و دل آدمو پیر میکنه 

دلم برای خودم میسوزه چه روزا چه ساعت هایی فکر و ذهنم مشغول اقا بوده... چقدر منتظر یه مسیجش بودم... از حماقت خودم ناراحت میشم

از اینکه چقدر همه چیزم شده و خودش خیلی راحت میتونه خودش را از من جدا بدونه... یه ذره قدر هیچ رفتار منو هیچ وقت ندونست

معلما روح بزرگی دارن و اکثرا مهربون و بافرهنگن

تربیت خانوادگیش مشکل داره شوهر من و ذاتش خرابه. ب قول مشاورم ی مرد خوب حتی ی معلم خوب حتما ی شوهر خوب نیست. 

خب بره سر بزنه. منم اولاش ناراحت میشدم بعد گفتم بابا عیب نداره اونم دلش به ننه اش خوشه

اخه میره و میاد بی فرهنگیاش مرور میشه. امروزم برداشته بی اجازه من بچه رو برده پیش ننش. میدونه از این کار بدم میاد

دلم برای خودم میسوزه چه روزا چه ساعت هایی فکر و ذهنم مشغول اقا بوده... چقدر منتظر یه مسیجش بودم... ا ...

عزیزم😔