2777
2789
عنوان

اینکه نشد زندگی

484 بازدید | 62 پست

بچه ها خیلی ناراحتم، مشکلم هر چند وقت یکبار سر باز میکنه و تا مرز جنون منو می بره، قد کسی که دوسش دارم خیلی کوتاهه، 155 هس 

نمیدونم چیکار کنم ☹️ دلم یجوری میشه، خودشم میگه بذار خودکشی کنم تموم شه همه چی، میگه نمیتونم تحمل کنم، هر روز عذاب میکشم 

منم هر چند وقت یه بار سر این قضیه به حال مرگ میفتم، مگه گناه ما چیه؟ پدر و مادر لعنتیش خیلی کوتاه بودن و بچه شون هم کوتاه شده.... انگار بار دنیا رو دوشمه، یه چیزه بجز مرگ که درمونی نداره 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

چکار پدر مادرش داری واقعا که....

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕😕😕😕😕

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت