2777
2789
عنوان

میشه لطفا کمک کنید ؟ مزاحم

102 بازدید | 4 پست

اگه کسی خدایی نکرده مزاحم نامزدتون بشه ... و نامزدتون همیشه و همیشه و همه جا گفته باشه ک عاشق شماس و شما هم اینودیده باشید ک واقعن جونشم برای شما میده و همه ازشدت علاقه اش بشما تعریف کنن .... بعد ببینید نامزدتون در جواب پیام مزاحمی ک گفته آیا کسی رو دوست داری گفته باشه نه.... وبعد اون مزاحم گفته باشه ک من خودم شنیدم ک عاشق نامزدتی   و نامزدتون گفته باشه خب هنوزم میگم کسی رو دوست ندارم من عشقم ب نامزدم از دوست داشتن هم گذشته ...  بعد تموم پیام ها رو واسه اینکه بعدن مزاحم سواستفاده نکنه بفرسته واسه خواهر خانمش چه میکنید.... ؟ درواقع چه حسی سراغتون میاد ک چرا اول گفته کسی رو دوست ندارم ولی وقتی دونسته مزاحم میدونه گفته آره؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساس نشو عزیزم.تلخ میکنی زندگیتو وگرنه

مرسی خانوم .... یادش ک می افتم با خودم میگم نکنه زمینه خیانت رو داره .... اما میگم خب می تونس منکر نامزدش بشه ... و مسدود هم نکنه ... و ب خواهرمم نگه ... 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز