2777
2789
عنوان

خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3246 بازدید | 106 پست
چند بار در هفته اجازه میدن بریم حموم؟  این دست ماست یا توافقیه؟  هر بار که میخام برم بای ...

بستگی داره خوابگاهت دولتی باشه یا خودگردان.. خودگردان ها که مثلا یه اپارتمان هستن حموماش کمه باید قبلش نوبت بگیری اسمتو بنویسی تو دفتر مخصوص ولی دولتی هیچ مشکلی نیست هروقت خواستی برو، اره سبد بخر از اونجا وسایلاتو بذار توش، البته تا اونجا که اطلاع دارم خوابگاه های علوم پزشکی اوضاعش خوبه نگران نباش

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بهت روابط عمومی درستو یاد بدم

روزای اول خیلی جدی باش که حساب کار دستشون بیاد کم کم ک اخلاقای همو بشناسید متوجه میشن ادم مهربونی هستی

نذار کسی ازت سو استفاده کنه به هیچ عنوان!

کسی اذیتت کرد یا وسایلت رو دست زد اعتراض کن!

رو در وایسی رو بزار کنار و از روز اول تمام چیزا رو دنگی حساب کن!

نذار کسی فرا تر از هدش بره

تو برای درس خوندن میری اینو اصلا فراموش نکن پس سر کلاسا حواست ب درست باشه اما ساعتایی ک کلاس نداری شیطنت کن!البته شیطنت خوب

خوش بگذرون و شاد باش این روزا تکرار نمیشن

من قهرمان زندگیمو تو آینه میبینم💎
یعنی میگم توی نوبت باید وایسیم توی طبقه خودمون؟  چون همیشه که حموم خالی نیست

چرا بابا حموم زیاده نه نمیخواد نوبت وایسی فقط به نظرم بعد شست حموم توسط خدمتکار سریع برو حموم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
آها یعنی از اتاقای دیگه میان میشینن روش تا حرف بزنن؟ 

حتی یچه های تخت بالا 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بزار بهت روابط عمومی درستو یاد بدم روزای اول خیلی جدی باش که حساب کار دستشون بیاد کم کم ک اخلاقای ه ...

دقیقا 

یکی از چیزایی که روش خیلی حساسم 

اینه که کسی دست به لوازم ارایشیام بزنه 

کاش میشد قفل ببندم بهش 

چون کسی دست بزنه بعد من بخام بگم دست نزن 

دعوا میشه 

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

لباس مناسب با خودت ببر اونجا ممکنه حال نداشته باشی لباس بشوری پس تا میتونی بردار

اگ میخوای با برنامه باشی بعد حمومت سریع اون دست لباس کثیفتو بشور اینجوری جمع نمیشه

اگ با کسی شریک شدی بدون نوبتی باید کارارو بکنی ازت سو استفاده نکنن

نقطه ضعفاتو ب کسی نگو اصلا بهتره رازات پیش خودت باقی بمونه

همیشه مرتب باش و لبخند رو لبت باشه

سعی کن سر کلاسا زرنگ باشی استادا ب فعالیت کلاسی توجه میکنن

دقیقا  یکی از چیزایی که روش خیلی حساسم  اینه که کسی دست به لوازم ارایشیام بزنه  کا ...

چیزی ک اذیتت میکنه بهش اعتراض کن اما مواظب لحنت باش

نه دعوا نمیشه بگو من دوست ندارم کسی ب لوازم ارایشم دست بزنه حساسیت دارم و یه جوری محترمانه بپیچون

بعدم انقد سخت نگیر بابا قفل چیه

لباس مناسب با خودت ببر اونجا ممکنه حال نداشته باشی لباس بشوری پس تا میتونی بردار اگ میخوای با برنام ...

همون موقع که میرم حموم 

اونجا لباس تو خونگیامو هم میشورم دیگه 

توی راهرو لباس خیسا رو پهن میکنن معمولا؟ 

مجردم.تیکر رسیدن به آرزومه♥

وسیله میدونی چیا باید ببری؟

فقط اگ تو خونه سه راهی داری ببر که اونا پیریز گیرت نمیاد😂یه چیزی ک باید بهش توجه کنی موقیت تخته😂باید کنار پیریز باشه

همون موقع که میرم حموم  اونجا لباس تو خونگیامو هم میشورم دیگه  توی راهرو لباس خیسا رو په ...

من سه ترم خابگاه دولتی بودم بهشت بود😂😂ما بالکن داشتیم

اما خابگاه جدیدمباید تو اتاق پهن کنیم لباسامونو