2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکسش مال اینترنته چون دیروقته  ولی همین ها رو دارم

منم دوست داشتم عکس بذارم ولی یک بار اومدم بذارم نشد نوشت چون حافظت پره عکس نمی تونم بذارم اینجا😢😢

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊

آخ جون کتاب😋😍بلاخره بین ی عالمه تاپیکای چررررت واااقعا چرت یه تاپیک به درد بخور پیدا شد😍من عاشق کتابم

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
اها عکس اومد😀 اینم کتابخونه من😋😋

به به😍

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
آخ جون کتاب😋😍بلاخره بین ی عالمه تاپیکای چررررت واااقعا چرت یه تاپیک به درد بخور پیدا شد😍من عاشق ک ...

me to😀

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من تو بیشتر زمینه ها میخونم  الانم ۱۰ تا کتاب نخونده دارم که از اول تابستون شروع کردم به خوندنشون...

واییییی 😍😍😍😍 چرا دوتا گناهکار

جلد یک و دو داره چون صفحه هاش زیاد بود و جلدش نازک تو دوتا کتاب جاش دادن

یک صلوات مهمونم می کنید؟                                در خواست دوستی پذیرفته نمی شود😊😊
من قبلا اصلا کتاب دوست نداشتم ولی الان عاشقشم اصلا آدمو می بره توی یک فضای دیگه

اره واقعا وقتی معتادش میشی دل کندن خیلی سخته اصن به جای همه زندگی میکنی با شخصیتا