2821
2789
عنوان

دعوا با شوهر 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 21 پست

میفهممت کاملن درکت میکنم ماهم میخاستیم ماشین بخریم زنگ زد شوهر خاهرش ناراحت شدم چون ادم پرحرف و پوچیه فقط بلد حرف بزنه وپز بده گفتم هیچی حالیش نیست اخرشم با شوهر دخترداییم رفت یه ماشین دیدن وانتخاب کردن خداروشکر انتخاب خوبی بود

الانم اینقدر ناراحتم میگم تو حق نداشتی ناراحتم کنی سریع صداشو بلند میکنه میگه تو نفهمی باید بابزرگتر ...

عین دیشب ما که تا الانم ادامه داسته

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم همسرشماهم به شماتوهین میکنه

تا دلت بخاد دیشب بهش گفتم چرا بخودت اجازه میدی انقدر بمن فش میدی و داد میزنی امروز 8 شب اومده خونه دعوا راه انداخته و همینه که هستو و هزارتا فحش و تهمت ونگم برات ...

تا دلت بخاد دیشب بهش گفتم چرا بخودت اجازه میدی انقدر بمن فش میدی و داد میزنی امروز 8 شب اومده خونه د ...

بمیرم برات خواهرم واقعا چرا به خودشون حق میدن تازه من شوهرم وقتی میبیته حق با منه کم میاره زنگ میزنه به مامانم جلو ا نم بهم توهین میکنه😢

بمیرم برات خواهرم واقعا چرا به خودشون حق میدن تازه من شوهرم وقتی میبیته حق با منه کم میاره زنگ میزنه ...

خدا نکنه بجاش دعا کن منم مادر شم دلم به اون خوش باشه بعدش میگم اونم بیاد با منه افسرده چه کنه

خدا نکنه بجاش دعا کن منم مادر شم دلم به اون خوش باشه بعدش میگم اونم بیاد با منه افسرده چه کنه

ایشالا بحق امام رَصا مادرشی عزیزم منم الان دختر ۴ ماهه دارم خدا بزرگه و توکل به خودش خواهرم.