2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر 😔

383 بازدید | 21 پست

سلام امشب شو۶رم از سرکار اومد قرار شده ماشین بخریم بعد من بهش گفتم منم میام ببینم ‌گفت باید با یکی برم که از ماشین سردرمیاره.منم گفتم نکنه میخای با شوهر خواهرت بری اونم برگشت گفت نه پس میخام با بابای تو برم منم ناراحت شدم گفتم چه ربطی داره واسه چی اسم بابامو میاری بعد گقت خوب راست میگم بابات هیچس از ماشین نمیفهمه شوهر خواهرم زیاد با ماشین سروکار داره گقتم خوب اصلا نباسد اسم بابامو بیاری چون من اصلا اونو سفارش نکردم بعد گفتم تو توهین کردی برگشت گفت تو نفهم و بیشعوری من توهسن نکردم بعد باهاش صحبت نکردم بعد نسم ساعت بهش گفتم حق نداری بهم بگی نفهم و بیشعور میگه تو هیچی نمیفهمی در و محکم بست رفت نونوایی بنظرتون حق با اون بوده باید چجوری باهاش رفتار کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخودمیکنه اسم باباتومیاره ترخداپدرای بیچاره روببین شدن مضحکه دست چندتاجوون تازه ب دوران رسیده بگوباشه بابابروخلایق هرچه لایق

خدایاپسرموواسه من حفظ کن وانقدربهم عمربده ک دومادش کنم .عشق مامانه
انقد بدم میاد مرد اینجوری بگه  من زودی جبهه میگیرم میگم ن پس بابای خودت سردر میاره

منم بدم میاد همیشه ب شوهرم میگم واسه شوخی ام ک شده خونواده همدیگرومثال نزنیم بی احترامی میشه

الانم اینقدر ناراحتم میگم تو حق نداشتی ناراحتم کنی سریع صداشو بلند میکنه میگه تو نفهمی باید بابزرگتر ...

عزیزم توام خیلی راحت بگو خودت نفهمی ونمیفهمی ک حتی بلدنیستی چطوربازنه خودت حرف بزنی

الان دیگ نمیگه فهمیده کوتا بیا نیستم

کارخوبی کردی یعنی چی توهین ب خونواده ها اصلادرست نیست

وژدانن چند روزه میخونم این دلوا و حرف های زن و شوهری زو..واقعا بنظرتون مجردی بهتره با متاهلی؟

انگار ازدواج فقط جنگ عصابه دعوا و بد دهنی و تحقیر و بی توجهی.... 😊😊😊

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز