2777
2789
عنوان

درد زایمان

495 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها!

میشه بگین دردهای زایمانت چطوری بوده و چطوری شروع شده؟ اول کجا درد گرفته چند دقیقه ایی بوده؟و اصلا روزهای آخر بچه مثل قبل تکون میخورده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اومدم یاد بگیرم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

درد زایمان من بعده پاره شدن کیسه ابم شروع شد و خیلی زود کوتاه کوتاه شد ینی دو دیقه میگرفت یه دیقه ول میکرد تا اینکه رفتم بیمارستان همون لحضه.دردش بیشتر تو کمر میپیچه و ب مقعد فشار میاره

شروع رژیم٥آذر ٩٧.وزن اولیه ٨٢  قد١٧٠  وزن هدف٦٧  
استارتر خودت الان بچت مث قبل تکون میخوره؟؟؟

نه مثل قبل نیست. از اول ماه نه که فقط حرکت و سفت شدنداشت. دیگه لگد نمیزد. ولی جدیدا یه سه روزه و بخصوص امروز خیلی کم اصلا حرکت نداره و فقط سفت میکنه خودشو.

درد زایمان من بعده پاره شدن کیسه ابم شروع شد و خیلی زود کوتاه کوتاه شد ینی دو دیقه میگرفت یه دیقه ول ...

بعد کیسه آب دردها نزدیکتره. ولی قبل اون انگار دردا یه جور دیگه اس.. ولی ممنونم از نظرت😘

نه مثل قبل نیست. از اول ماه نه که فقط حرکت و سفت شدنداشت. دیگه لگد نمیزد. ولی جدیدا یه سه روزه و بخص ...

وای خیلی خطرناکه توروخدا بچه تو حفظ کن نوار قلب منظم میگیری؟؟؟

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!
حتما خودم یه ساعتای دیگه سر میزنم. و حتنا دوست دارم تجربه تو بخونم. خوشحالم میکنی

چون خیلی عذاب کشیدم هیچکس کمکم نکرد هیچکس بهمراهنمایی نداد همم نزدیک بود سر عفلتم بچم خفه بشه بچه منم جن روز بود خیلی کم تکون میخورد ولی به دکتر نمی گفتم که بند ناف بچم هفت دور دوره گردنش بود....یا خدااااا خیلی عذاب میکشمیادم میاد.تاپیک هام و ببینی نوشتم خاطره زایمان سختم

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!