2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 19 پست

ببین من خودم اول از بالای شکمم شروع شد انگاری معدم درد میکنه بعد کم کم از بالا به همه جای شکمم پخش میشدفاصله هاش پنج شیش دیقه بود کم کم کم شد رسی به ده ثانیه یعنی تا اروممیشدمیگرفتبازم ولی سفت نمی شد نیم ساعت آخر سفت میشدمثلا.من دوازده سیزده ساعت درد کشیدم بچمنمیومد هفته اخرمخیلی کم تکون میخورد منم میگفتم خب جاش کوچیکه ولی بند ناف داشته دور گردنش و درحال خفگی بوده تکون نمیخوره روز اخر که به دکتر گفتم سونو اورژانسی گرفتن گفتن حرکت تنفسی انجام نمیده...تو گفتی کم تکون میخوره حتما زیر نظر باش نوار قلببابدیبدی خرروزچون خیلی خطرناکه

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!
ببین من خودم اول از بالای شکمم شروع شد انگاری معدم درد میکنه بعد کم کم از بالا به همه جای شکمم پخش م ...

نه نوار قلب ندادم. ولی جنین من کلا بچه شیطونی نبود از همون اول، یه روزایی خیلی شیطون بود یه روزایی خیلی کم تحرک... برای همین فکر میکردم.طبیعیه. ولی حتما میرم چک میکنم. ممنونم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه نوار قلب ندادم. ولی جنین من کلا بچه شیطونی نبود از همون اول، یه روزایی خیلی شیطون بود یه روزایی خ ...

اره حالا دکتر پیری یا خانه بهداشت یا هرجا که کنترل باردارین انجام میدی حتما بگو کم تکون میخوره صددرصد نوار قلب میخوان.بعد الان هفته چندمه بارداریته؟

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!