2777
2789
عنوان

سوغاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست
فوق العاده در مورد پس گرفتن پول کم رو هستم  بیشتر موقع ها هم کسی پول میخواد دوست دارم بدم ولی ...

منم همینم. تجربم که کمتر بود کسی نمیگفت هم من میدویدم و کارش رو راه مینداختم ولی بعدها دیدم نه تنها پول و زمانم رفت تازه حس بد حماقت داشتن رو هم بهم القا میکردن. 

جالبه اگه میخواستم طلبم رو بگیرم جوری برخورد میکردن که انگار دارن صدقه میدن . دیگه حالا یاد گرفتم خوب بودن زیادی هم خوب نیست

منم همینم. تجربم که کمتر بود کسی نمیگفت هم من میدویدم و کارش رو راه مینداختم ولی بعدها دیدم نه تنها ...

واقعا همینطوره همین که فک کنم از مهربونیم دارن سو استفاده میکنن عذاب اوره 

متاسفانه اصلا نمیتونم تغییر رویه بدم همین که ببینمشون محبتم گل میکنه یادم میره 

حاضرم هر کاری براشون بکنم ولی بعد ناراحت میشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این همه سال اونها هم عادت کردن با من حساب کتاب نکنن یا من همیشه دست تو.جیب بکنم حساب کنم

الان نمیدونم چطوری بخوام عوض بشم فک میکنن اتفاقی،افتاده ناراحتم حالا باید جواب این هم پس بدم   

چند سال بزرگترن خیلی احترام میزارم قاعدتا خیلی راحت نیستم اونها هم سواستفاده میکنن 

زمینه سازی کن، قبل مسافرت که میخواین برین هی بگو اینقد بدهی دارم اینقد فلان دارم اینا بعد که رفتین سفر چیزی خواستن بگو منکه قبلا بهتون گفتم دستمون بسته است و اینا فعلا باید قناعت کنیم اگه میشه پولشو بدین یه چیزم دستی بگیرین که شک نکنن😁

زمینه سازی کن، قبل مسافرت که میخواین برین هی بگو اینقد بدهی دارم اینقد فلان دارم اینا بعد که رفتین س ...

دقیقا این شگرد خودشونه   

هر وقت من رو میبینن اینقدر ناله میکنن که اوقاتم تلخ میشه 

بقول یکی از دوستام که شناخت داره میگه تو رو کیف پول میبینن