2777
2789
عنوان

سوغاتی

301 بازدید | 35 پست

برای من پیش امده رفتم شهرستان خونه خواهرام با تعارف گفتن اگه زحمتی نیست میایی  فلان چیز رو بیار مثلا خرد ریز شده پونصد هزار تومان و من هم بردم و غیر از اون خودم هم سوغات برای بچه هاشون گرفتم 

ولی اصلا به روی مبارک نمیارن که سفارشات خودشون رو حساب کنن و با یه تشکر و زحمت کشیدی اوردین تمومش میکنن و یا درصدد جبران برنمیان که یه چیزی بگیرن تلافی بکنن 

واقعا تو این مواقع نمیدونم چطوری برخورد کنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دفعه بعد مثل خودش بگو اینو اونو بیار ازش تشکر کن تا حالیش بشه.هتل رفتع بودین ارزونتر در میومد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

وااای برای منم پیش اومده. یکی دو بار که ضررش رو دادم دیگه انجام ندادم

واقعا خودم یه لیوان یه بار مصرف اگه کسی بهم بده چند بار میپرسم چقدر شد ولی بعضیها خیلی پررو و متوقع هستند

ديگه نبايد براشون خريد كنى حساب حسابه كاكا برادر. من دايى ام شهرستانه هروقت ميخواد بياد خونمون ميگه چيزى نميخوايد ما هم گاهى چيزهائى ميگيم بياره بعد پولشو حساب مى كنيم چون من نظرم اينه كه پولشو نديم به مرور برامون نمياره 

وااای برای منم پیش اومده. یکی دو بار که ضررش رو دادم دیگه انجام ندادم واقعا خودم یه لیوان یه بار مص ...

من هم همینطور 

من یکم وضع مالیم بهتر یا پول میگیرن دیگه خودشون رو میزنن فراموشی با دردسر باید بگم که پس بدن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کسی که‌پرر رو باشه این چیزا حالیش نیس

بعد بشینه جلوشون مثلا رو متکایی و بگیره دستش بگه وایییی این خیلی گرون شد گیرم نمیومد شد ۴۵۰۰۰تومن یعنی میشه یک کیلو گوشت نچ نچ نچ

درخواست دوستی قبول نمیکنم