2777
2789
عنوان

سوغاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من هم همینطور  من یکم وضع مالیم بهتر یا پول میگیرن دیگه خودشون رو میزنن فراموشی با دردسر باید ...

وای عین من. مثلا کرم یا ریمل یا لباس اینا رو که استفاده میکنم میبینن میگن وای چه عالیه واسه مام بخر منم بدو بدو انگار اصلا یادم میره که چه قدر پرروئن. اما دیگه خیلییی کم کردم این اخلاقمو . 

یادمه میخواستیم بریم عروسی و اینها پررو پررو اومدن سر کیف لوازم آرایشم و آرایش کردند بعضی از لوازمم هنوز آک بود و اونا بازش کردند بعد تازه یکیشون میگفت واااا چرا نگفتی کرم پودرت این رنگیه !!!!!! 

واقعا این آدمها کاری میکنن که آدم از بخشش کلا پشیمون بشه

وای عین من. مثلا کرم یا ریمل یا لباس اینا رو که استفاده میکنم میبینن میگن وای چه عالیه واسه مام بخر ...

حرف دل من رو زدی یعنی اینقدر از همه چیزت تعریف میکنن که مجبور میشی لباس تنت هم بدی حالا کاشکی با یه چیز کوچیک جبران میکردن ادم ناراحت نمیشد اصلا عین خیالشون نیست حالا اگه من تعریف کنم ادرس مغازه رو میدن که برم بخرم بخدا از دل صافی خودم حسابی کلاه میره سرم

هر بار هم میگم بار اخره باز یادم میره 

ولی مسافرت کوفتم میشه بحث پولش به کنار حس میکنم زرنگی میکنن

درست میگی . من با چند نفر که میرم بیرون موقع حساب کردن کلا محو میشن . انگار توقع دارن ازم با اینکه من از خیلیهاشون سنم هم کمتره

ولی به مرور دیگه اشتباهاتم رو تکرار نمیکنم با اینکه خیلی ب ام سخته کاری از دستم ب بیاد و انجام ندم

درست میگی . من با چند نفر که میرم بیرون موقع حساب کردن کلا محو میشن . انگار توقع دارن ازم با اینکه م ...

من هم از،این بلاها سرم اوردن اتفاقا من هم کوچکترم خیلی حالم بد میشه از این رفتارها 

بریم مغازه موقع حساب کردن یا کیف همراهشون نیست یا کارت  جا مونده خونه 

که من حساب کنم بعد هم دیگه فراموش،میکنن حالا ادم هم مهمان باشه اصلا روش نمیشه دیگه حرفی بزنه

خیلی بده اگر کسی پول داره یا بهتر از بقیه زندگی میکنه حقشو ندن بگن احتیاج نداره

حالا وضعیت مالی ما متوسطه یکم از اونها بهتریم مدام هم میگن شما وضعتون خوبه رو اعصابم میرن 

یه اردیبهشتیه خاص هستی دوستم  تا حالا هرچی اردیبهشتی دیدم شدیدا رو پول و طلبشون حساس بودن

فوق العاده در مورد پس گرفتن پول کم رو هستم 

بیشتر موقع ها هم کسی پول میخواد دوست دارم بدم ولی چون میدونم دیگه نمیتونم بگم پس بدین یه بهانه میارم که ندم و اگر هم شرایط،جوری بود که دادم به هیچ وجه  نمیگم تا هر وقت خودش داد که بعضی وقتها هم ندادن

من نمیدونم چرا شماها با خواهر برادراتون اینقده تعارف دارین 🤔 من باشم رک و راست میگم حرفمو

چند سال بزرگترن خیلی احترام میزارم قاعدتا خیلی راحت نیستم اونها هم سواستفاده میکنن