2777
2789

سلام من از يكشنبه قشنگ از زير واژنم تا بعد مقعد دچار سوزش و خارش و قرمزي و ملتهبي بود

بعد زنگ زدم دكترم گفتن بتامتارون بزن

منم زدم

كم يشب البته

فرداش لبهاي كوچيك و بزرگ واژنم ملتهب شدن ورم كردن انگار و سوزش وخارشم به اينجا سرايت كرد جوري كه موقع ادرار ميسوخت در حد يروز ، ديروز سوزش ادارا رو نداشتم ولي هم چنان يكم باد داره و ملتهب و سوزش و خارش داره

دكترمم تا شنبه نيستش كه تلفني جواب بده

كسي بوده اينجوري شده باشه؟؟

برا جنين ضرر داره؟

من اول فك كردم عرق سوز شده ولي خيلي داره طولاني ميشه از يكشنبه تا حالا

انتی بیوتیک نگفت ک بخوری ؟اخه واسه منم ی ذره قرمز شده بود میسوخت  قارچ دارم انتی بیوتیک میخورم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عفونت قارچی باشه که احتمال میدم هست چون علایمشو داری ماست ساده بمال بمال به وازنت و با سرنگ بریز داخل واژن خیلی تاثیر داره. من چندبار فقط با همین ماست خوب شدم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

من تازه زایمان کردم. تو بارداریم همش سبر خام با غذا میخوردم خداروشکر اصلا عفونت ادراری و قارچی نگرفتم. در حالیکه اکثر خانمها میگیرن

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
وای چرا اینطوری شدی؟😖 هیچچچچچی رو سرخود مصرف نکن اگه پزشک خودت نیست برو یه پزشک دیگه تو درمانگاه یا ...

ننيدونم  از يكشنبه هي ميگم خوب ميشه نشده

منم اي وي اف هستم راستش به هردكتري اعتماد ندارم تا شنبه هم خيلي ديره 😭

نه نگفت  اينم منشيش ازش ميپرسه متاسفانه دكترم مثل بعضي دكترا در دسترس نيس

باز حالا واسه شما منشیش جواب میده من ک اصلا نمیتونم تماس بگیرم .....متخصصا جواب نمیدن ک ....ولی چن جا ماما رفتم شمارشونو دادن ....ولی یکی مثل من ک بارداریم‌پر خطر  نمیشع ب ماماها اعتماد کرد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
اگه عفونت قارچی باشه که احتمال میدم هست چون علایمشو داری ماست ساده بمال بمال به وازنت و با سرنگ بریز ...

اين عفونت برا جنين خيلي ضرر داره؟ من بيشتر استرس بچمو دارم خودم بدرك انقد اين چند و قبلش سختي كشيدم مه اينم تحمل مي كنم

اين عفونت برا جنين خيلي ضرر داره؟ من بيشتر استرس بچمو دارم خودم بدرك انقد اين چند و قبلش سختي كشيدم ...

تا وقتی ک ترشح سبز و زرد نباشه بوم نداشته باشه خطری نداری ...ولی اگ عفونت ادراری باشه باید انتی بیوتیک بهت بده 

باز حالا واسه شما منشیش جواب میده من ک اصلا نمیتونم تماس بگیرم .....متخصصا جواب نمیدن ک ....ولی چن ج ...

عاره منم اي وي افي هستم

وگرنه يچيز ديكه بود تا الان دكتر يجا ديگه رفته بودم

ولي  استرس گرفتم ميگم دير نباشه تا شنبه

عاره منم اي وي افي هستم وگرنه يچيز ديكه بود تا الان دكتر يجا ديگه رفته بودم ولي  استرس گرفتم ...

نه ب دلت بد راه نده  ...اون پماد واژینالم ضرری ندارا بگیر من چون طول رحمم کوتاه دکترم گفتم با دست بزنی اطرافش کافیه .....فقط ازمایش عفونت ادراریم بده من الان ۲۷ هفتم دو بار دادم ....