2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسواک چی

اونم بزن😆😆😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

منم همینطور بچه ها رو هم خوابوندم باز نمیتونم بخوابم

دختر خالم کارش درست شده دو هفته دیگه میره کانادا البته الان چهار ساله ترکیه است مثل خواهرمه امروز یکم حرف زدیم بیشتر دلتنگیه که بیخ ابن دلم گرفته اشکم ارومم نمیکنخ

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
منم همینطور بچه ها رو هم خوابوندم باز نمیتونم بخوابم دختر خالم کارش درست شده دو هفته دیگه میره کانا ...

هیفا ننه تورو چرا قطع کردن اخه؟😑

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من میدونم چشمو ببتدم خوابم میبره ولی مغز خاک برسر چلغوزم در برابر بستن چشم به شدت مقاومت میکنه نکبت� ...

چرا مغز داخل سر تو شکم نیس؟

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
اول مرغ بوده يا تخم مرغ 😐😐

اول مرغ بوده

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

حالا چرا همه سوالتتون رو نصفه شبی میپرسین

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....