2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا بستگی به شغلشون داره. من الان پسر ۲۵ ساله می شناسم حداقل حقوقش ۶ میلیونه هر ماه. یه ۲۹ ساله می ...

کلا میخوایتم بفهمم که تو این رنج سنی اکثریت طرفای دو تومن میگیرن یا افرادی که ۳ به بالا میگیرن هم زیادن؟

کلا میخوایتم بفهمم که تو این رنج سنی اکثریت طرفای دو تومن میگیرن یا افرادی که ۳ به بالا میگیرن هم زی ...

اگه کار دولتی داشته باشن فکر می کنم حدود ۲ تومن درآمدشون باشه البته احتمالا با اضافه کار بیشتر بشه ولی فامیلای ما همه تو کار آزادن و درآمداشون عالی. 

مراسمتون توی خونست? مانتو واسه خونه یه جوری نیست?

اره خونس منم فک میکنم یه جوریه ولی اخه چی بپوشم عمو ها و دایی ها شوهر خاله شوهر عمه و پدر بزرگ دامادم هستن 

اره خونس منم فک میکنم یه جوریه ولی اخه چی بپوشم عمو ها و دایی ها شوهر خاله شوهر عمه و پدر بزرگ داماد ...

خب کت دامن یا کت شلوار بپوش با یه چادر سفید

هر جی میپوشی خوشبخت باشی ان شاء الله

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
مرسی عزیزم چادر چون تا الان نپوشیدم بلد نیستم میخورم زمین 😂😂😂

سلام.مبارک باشه عروس خانم.منم با نظر دوستمون موافقم.یه لباس بلند و آستین دار یا کت دامن قشنگ بگیرید با یه چادر که الآنم زیاد تو بازار هست انواع رنگی و سفید که نازک وبدن نما نباشه و شیک باشه.نمی خوایید بدووید که بیفتین زمین.عروس هستین یه جا نشستین.با اینکه خودم چادریم و حجاب مهمه برام،ولی برای عروس مانتو هیچ قشنگ نیست.   حجابشم کمتره.امیدوارم لباس خیلی خوشگلی بپوشید.مبارک باشه.