2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا بستگی به شغلشون داره. من الان پسر ۲۵ ساله می شناسم حداقل حقوقش ۶ میلیونه هر ماه. یه ۲۹ ساله می ...

کلا میخوایتم بفهمم که تو این رنج سنی اکثریت طرفای دو تومن میگیرن یا افرادی که ۳ به بالا میگیرن هم زیادن؟

کلا میخوایتم بفهمم که تو این رنج سنی اکثریت طرفای دو تومن میگیرن یا افرادی که ۳ به بالا میگیرن هم زی ...

اگه کار دولتی داشته باشن فکر می کنم حدود ۲ تومن درآمدشون باشه البته احتمالا با اضافه کار بیشتر بشه ولی فامیلای ما همه تو کار آزادن و درآمداشون عالی. 

مراسمتون توی خونست? مانتو واسه خونه یه جوری نیست?

اره خونس منم فک میکنم یه جوریه ولی اخه چی بپوشم عمو ها و دایی ها شوهر خاله شوهر عمه و پدر بزرگ دامادم هستن 

اره خونس منم فک میکنم یه جوریه ولی اخه چی بپوشم عمو ها و دایی ها شوهر خاله شوهر عمه و پدر بزرگ داماد ...

خب کت دامن یا کت شلوار بپوش با یه چادر سفید

هر جی میپوشی خوشبخت باشی ان شاء الله

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
مرسی عزیزم چادر چون تا الان نپوشیدم بلد نیستم میخورم زمین 😂😂😂

سلام.مبارک باشه عروس خانم.منم با نظر دوستمون موافقم.یه لباس بلند و آستین دار یا کت دامن قشنگ بگیرید با یه چادر که الآنم زیاد تو بازار هست انواع رنگی و سفید که نازک وبدن نما نباشه و شیک باشه.نمی خوایید بدووید که بیفتین زمین.عروس هستین یه جا نشستین.با اینکه خودم چادریم و حجاب مهمه برام،ولی برای عروس مانتو هیچ قشنگ نیست.   حجابشم کمتره.امیدوارم لباس خیلی خوشگلی بپوشید.مبارک باشه.