کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
گذر زمان هیچ چیز رو کمرنگ نمیکنه.اگه عشق واقعی باشه.بدتر،پررنگتر و درد آورتر با رنج بیشتر و حسرت خیل ...
آدما با هم فرق دارن
بستگی داره چقد جدیش بگیری
چقد بهش فکر کنی
چقد باهاش بوده باشه مطمئنا ده سال رو نمیتونی تو دوسال فراموش کنی
من تجربموگفتم دلیل نمیشه همه مثل من باشن
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
من داستان زندگیمو گفتم چون دلم نمیخواد یه جوان مملکتم به خاطر عشقی که معلوم نبوده عاقبتش چی بوده به ...
عزيزم خيلي ناراحت شدم برات اما خوشحال هستم كه الان زندگيت خوبه و هميشه لبختىند رو لب باشه
منم دارم جدا ميشم خيلي داغونم مريضم دكتر هر چي ميرم خوب نميشم ميگن از اعصابه خلاصه حال روز خوبي ندارم اما تصميم دارم بعد از طلاقم دونبال حرفه اي باشم ياد بگيرم شروع كنم موفق شم
عزيزم خيلي ناراحت شدم برات اما خوشحال هستم كه الان زندگيت خوبه و هميشه لبختىند رو لب باشه منم ...
آره عزیزم کار خوبی میکنی هیچ وقت ناامید نباش انسان ها تواناییهای زیادی دارند فقط کافیه خودشون قبول داشته باشند مطمئن باش طلاق پایان همه چیز نیست ...منم بعد از طلاق بیماریهای زیادی کشیدم دکترا میگفتن از اعصابمه اما الان خیلی بهتر شدم هر چند تاثیر خودشو گذاشته و الان هم که زندگی خوبی دارم گاهی با کوچکترین مشکل چنان از هم میپاشم که انگار دنیا تموم شده به همسرم بارها گفتم من به اندازه کافی رنج کشیدم واقعا تحمل یه ذره عصبانیت و ناراحتی ندارم یعنی خیلی زود بهم میریزم خدا خیرش بده همسرم هم رعایت میکنه من خودم میفهمم به خاطر مشکلات قبلی اعصابم ضعیف شده و از خدا میخوام همه کسانی که باعثش شدند تاوان پس بدن
آره عزیزم کار خوبی میکنی هیچ وقت ناامید نباش انسان ها تواناییهای زیادی دارند فقط کافیه خودشون قبول د ...
عزيزم حتما پس ميدن ببخش بزار خودت راحت باشي اروووم باشي و شك نمن نتيجشو ميبيني خدا خيلي بزرگه ...
منم كم عذاب نكشيم اذيتم نكرد نامرد حالا هارررر شده اما شكر بازم جدا ميشم ميتونم زندگيم درست كنم زيادي موندم واسش جون كندم زندگيم نپاشه اما مشيد و نميشه
ادامه19: مادرم از اینکه من به خواستگارهام جواب رد میدادم ناراحت بودن اما از اونجایی که خانواده من ا ...
عزیزم لطفالایکم کن بقیه شوبخونم تااینجاخوندم
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
شما قبلا هم گذاشته بودی داستانتو؟یادمه این داستانو خوندم درسته؟
قبلا توی پروفایل خودم نوشته بودم که نی نی یار زحمت کشیدن و لغو کاربری شدم توی این تاپیک نوشتم چون بچه ها ازم خواستن که بنویسم در واقع خواستم به اون آقا که شکست عشقی خوردن دلداری داده باشم و درسی از درسهایی که توی زندگیم دیده بودم به اون آقا هم آموزش بدم