2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67224 بازدید | 1266 پست

ادامه36:

تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و البته حالا دیگه بازنشست شده بود بطور اتفاقی برادرمو توی خیابون میبینه و به برادرم میگه پسری داره که استاد دانشگاه هست و دکتری داره و مدت سه سالی هست که از خانومش جدا شده (فقط سه ماه عقد بود و همسرش به هر دلیلی که من نمیدونم تقاضای طلاق میده و در عرض یکماه ازش جدا میشه) منظور همکار برادرم از این حرف فقط درد دل بوده اما برادرم هم برای اینکه همکارشو آروم کنه میگه من هم خواهری دارم که این اتفاق براش افتاده و اونجا بوده که همکار برادرم که الان مادر شوهرم هست چون خانواده مارو میشناخته این موضوع و با همسرش مطرح میکنه و خیلی زود با برادرم تماس میگیرن و تقاضای خواستگاری میکنن دی ماه 1395 بود که اومدن خواستگاری اینبار دیگه تصمیم گرفتیم حسابی تحقیق کنیم تقریبا یک ماه و نیم از هر کسی و هر جایی که فکرشو بکنید پرس و جو کردیم اما همه تعریف میکردن و میگفتن که خانواده خوبی هستن ما جواب مثبت دادیم و قرار شد بهمن 95 عقد کنیم بعد از 5 ماه عروسی گرفتیم یعنی تیر 1396 و حالا یکسال هست که من خونه خودم هستم و از زندگیم راضی هستم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی گاهی چاره ی دیکه ای نداری...من هنوز عاشق اون اقام...ولی الان یک خواستگارم دارم که روش دارم فک ...

درستش هم همینه😊

ولی کسی رو انتخاب کنین که دلتون میخواد بعدا نباید حسرت بخورید از انتخابتون یا یه فرد دیگه ای رو جای همسرتون تصور کنید و بگید کاش اون بود

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
خب باشه اصن حق با اون من کوتاهی کردم ولی شما تو زندگی ما نبودین خدا شاهده کوتاهی نکردم ولی گیرم کوتا ...

شما هیچوقت جای اون نبودید که بدونید چه سختی هایی کشیده یا چطور این تصمیمات رو گرفته

بهترین کار اینکه فراموشش کنین همین درواقع باید دیگه بهش حسی نداشته باشین سخت هست ولی غیرممکن نیست 

دیگه همه چی تموم شده با یاداوریش یا دنبال مقصر گشتن فقط خودتون رو اذیت میکنین

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

خواهر اول ک خیلی ناراحتم انقد سختی کشیدی و خدا اون امیرو لعنت کنه ک انقققد راحت زندگی قشنگتون خراب کرد اما وااااقعا وااااقعا خیییلی قابل تحسینه این همه اراده این همه صبوری و خوشبحال شوهرتون ک همچین زنی داره و وای بحال اونایی ک اردستان دادن  

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
خواهر اول ک خیلی ناراحتم انقد سختی کشیدی و خدا اون امیرو لعنت کنه ک انقققد راحت زندگی قشنگتون خراب ک ...

من داستان زندگیمو گفتم چون دلم نمیخواد یه جوان مملکتم به خاطر عشقی که معلوم نبوده عاقبتش چی بوده به راه کجی مثل سیگار یا هر چیز دیگه ای کشیده بشه....همسر سابق من که بهم تعهد داده بود این رفتارو کرد دوست شما که تعهدی نداده، ولی از شما خواهش میکنم به آینده درخشان خودتون فکر کنید و تا میتونید توی زندگیتون پیشرفت کنید مطمئن

باشید بعد از پیشرفت شما چنین افرادی از رها کردن شما پشیمان میشن ولی شما خودتون دل شاد خواهید بود که روی پاتون ایستادید و اجازه ندادید چنین ضربه ی در زندگیتون مانع پیشرفتتون بشه

شما هم چقدر سختی کشیدی ایشالا خوشبخت بشی و از این بعد زندگیتون خوب باشه براتون بهترینارو آرزو میکنم ...

خیلی ممنون دوست خوبم ....من هم برای شما آرزوی عاقبت بخیری میکنم

من داستان زندگیمو گفتم چون دلم نمیخواد یه جوان مملکتم به خاطر عشقی که معلوم نبوده عاقبتش چی بوده به ...

ممنون ک انققد دلسوزانه حرف زدین 

قرار بود فردا برم اما برام یه کارپیش اومد ان شاالله به یاری امام زمان و امام رضا ۳ام

منم دعا کنین

۶ سال پای کسی موندم بعد فهمیدم پنهونی عقد کرده😢

مطمئنم حالمو میفهمین

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
منم دعا کنین ۶ سال پای کسی موندم بعد فهمیدم پنهونی عقد کرده😢 مطمئنم حالمو میفهمین

چشم حتما..آن شاالله زودتر حال خوب بشه

ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

خدا رو شکر که الان زندگی خوبی دارید ایشاالله خوشبخت تر بشید. همسر اولتونم لیاقت عشق شما رو نداشت وگرنه اینقدر زود پشت شما رو خالی نمی کرد