2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 1266 پست
دعا کن واسم اگه دوست داشتی گلم.

ببخشید منم پسرم بشرمنده بخاطر اینکه میگین عزیزم و گلم ببخشید بخدا.ولی دارم میرم امام رضا چشم حتما ولی نمی‌دونم چیکار کنم یادم نره 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
منم اخه متولد ۶۷ هستم.همسنیم پس باهم. اما 😔

عزیزم منم خیلی عذاب کشیدم قبل از ازدواج که گفتم،دوران عقد از خانواده خودم بخاطر نارضایتیشون،بعد از ازدواج از خانواده شوهرم،مادرشوهرم بااینکه خودش بهم زنگ زد و گفت من دیگه مخالفتی ندارمو... باز بعد از ازدواجمون پیش همه آه میکشید که من خواهرزادمو واسه پسرم در نظر داشتمو، کلی با من بد رفتاری کرد

الانم شوهرم باهاشون قطع رابطه کرده، اما من به حرمت بزرگتری هرگز بهشون بی احترامی نکردم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید منم پسرم بشرمنده بخاطر اینکه میگین عزیزم و گلم ببخشید بخدا.ولی دارم میرم امام رضا چشم حتما ول ...

ببخشید حواسم نمیشه فک کردم خانم maryamgoli هستن .به خاطر همین گلم و عزیزم گفتم .اخه فکرم باز بهم ریخت .از دیشبه هم نخوابیدم اشتباه دیدم حتما. 

عزیزم منم خیلی عذاب کشیدم قبل از ازدواج که گفتم،دوران عقد از خانواده خودم بخاطر نارضایتیشون،بعد از ا ...

شوهر منم با خانوادش قطع رابطست.منم همچنین.اما من به شوهرم میگم تو باید بری دیدنش.چون مادرته. حق به گردن من اگه نداشته باشه به گردن پسرش داره

سختی و مشکلات توی همه زندگیا هست،مهم اینه که حال دلت با یکی خوش باشه

ان شاءالله که حال دل شما هم خوب میشه

منو شوهرم بعضی وقتا میشینیم که مثلاً واسه یه مشکلی راه حلی پیدا کنیم به بمبست که میخوریم کلی میخندیم،خب چیکار کنیم مشکله دیگه بلاخره یجوری میگذره

شوهر منم با خانوادش قطع رابطست.منم همچنین.اما من به شوهرم میگم تو باید بری دیدنش.چون مادرته. حق به گ ...

منم اوایل خیلی بهش اصرار میکردم که وظیفته باید بری، اونم میگفت بدون تو نمیرم منم باهاش چند باری رفتم اما مادرش خیلی واضح بهم تیکه مینداخت منم جز لبخند هیچ جوابی بهش نمیدادم،شوهرم عصبانی میشد میگفت جوابشو بده،گفتم واسم اهمیتی نداره بخوام خودمو درگیرش کنم،کاری کرد دیگه کلاً رابطمون قطع شد،حتی دیدن بچمونم نیومد،البته پدرشوهرم منو بیشتر از دخترش دوست داره،حتی برادرشوهرم...

تا حالا نخواستم کسیو ناراحت کنم و دلشو بشکونم بعد اینکه دل عشقمو خواسته یا ناخواسته شکوندم و جواب دل ...

ب مادرت حتما بگو بخدا من خیلی ناراحت شدم حتما اون پسره هم شاید ارومش بیشتری بگیره

منم اوایل خیلی بهش اصرار میکردم که وظیفته باید بری، اونم میگفت بدون تو نمیرم منم باهاش چند باری رفتم ...

بهش محل نذار این مادر شوهر رو هرچی محل نذاری بیشتر میان طرفت و قدرتو میدونن 

تا حالا نخواستم کسیو ناراحت کنم و دلشو بشکونم بعد اینکه دل عشقمو خواسته یا ناخواسته شکوندم و جواب دل ...

نگو عشقم!!!

شما الان عشقتون باید شوهرتون باشه مخصوصا که میگید انقد آقاست!

فراموش کنید، شما اگه دارید تقاص میدید بخاطر اینه که به عهدی که بستی وفا نکردی و خدا و بنده خدا رو ناراحت کردی الانم استغفار کن همه چی حل میشه

شوهرتو بچسب

اخه میدونم مادرم همچین کاری نمیکنه متاسفانه. 

راضیش کن اگ نشد خودت ب شکلی ک نه ب زندگی اون پسر نه خودت ضربه بزنی بهش زنگ بزن ولی اگر نمی‌تونین کنترل کنین اصلا نزن ولی مادرت بدونه حالت بده زندگیت بده میزنه

بهش محل نذار این مادر شوهر رو هرچی محل نذاری بیشتر میان طرفت و قدرتو میدونن 

خودش بارها بهم گفته کاش دخترم مثل تو بود اما عجیبه انگار مشکل داره،لج کرده باهام، عقده خواهرزادش مونده تو دلش،من که بیخیالشم

راضیش کن اگ نشد خودت ب شکلی ک نه ب زندگی اون پسر نه خودت ضربه بزنی بهش زنگ بزن ولی اگر نمی‌تونین کنت ...

نظر خانم مریمم بپرسید اون بهتر میدونه

منم اوایل خیلی بهش اصرار میکردم که وظیفته باید بری، اونم میگفت بدون تو نمیرم منم باهاش چند باری رفتم ...

مادرشوهر منم خیلی خیلی اذیتمون میکنه. پدرشوهرم میلیاردها ثروت داره.اما مادرشوهرم نمیزاره به ما یه نخود هم برسه.روزای خیلی سختی کشیدیم هم روابطی هم مالی.الان خدا روشکر مالی بهتریم اما اذیتاش همچنان هست .مریضیای سخت هم خودم هم شوهرم خیلی کشیدیم.الانم تحت درمانیم