2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
خب یک ماه دربرابر ۶ سال زمان زیادی نیس دقیقا این یک ماه نیازه ک دوری کنی از بقیه ناراحت باشی و... ن ...

چیکار کنم ک بتونم خب بقران قسم آرزوم شده فراموشیش قبلا آرزوم رسیدم بود الان فراموشیش و رها شد ازاین حس تلخ

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش متنفرین پس و هنوز فراموشش نکردین

نه منظورم این بود تحویل نمیگیرم من وابسته بودم اصلا متنفر نیستم ازش چون خودم الان عاشق شدم و اصلا به اون فکر نمیکنم که بخوام متنفر باشم 

نه منظورم این بود تحویل نمیگیرم من وابسته بودم اصلا متنفر نیستم ازش چون خودم الان عاشق شدم و اصلا به ...

ازدواج کردین؟؟اون شما رو ول کرد یا شما اونو؟الان حالش خوبه تاوان پس داده؟

چیکار کنم ک بتونم خب بقران قسم آرزوم شده فراموشیش قبلا آرزوم رسیدم بود الان فراموشیش و رها شد ازاین ...

نمیشه گفت فلان کار رو انجام بده فراموشس میکنی قطعا چون اصلا فرمول و قواعد خاصی نداره 

فقط اینکه این حال خراب عادیه اصلا باید باشه لازمه ی فراموشی اینه ک ی مدت براش سوگواری کنی کم کم دردت کم تر میشه حالت بهتر میشه بعد شروع کن ب تفریح رفتن مسافرت رفتن یا هرچیز دیگه ای ک از فضای عادیه و روزمره ی زندگی ی مدت دورت کنه 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
ازدواج کردین؟؟اون شما رو ول کرد یا شما اونو؟الان حالش خوبه تاوان پس داده؟

اون رفت ولی منم خیلی سرد بودم باهاش من هنوز سر خونه زندگیم نرفتم نامزدیم و خیلیم دوستش دارم و بله تاوان داد 

نمیشه گفت فلان کار رو انجام بده فراموشس میکنی قطعا چون اصلا فرمول و قواعد خاصی نداره  فقط اینک ...

ممنون حرفای شما خیلی حس خوبی توشه احساسی نیستن بیشتر ب واقعیت نزدیک تا دلسوزی ممنونم امیدوار شدم 

اون رفت ولی منم خیلی سرد بودم باهاش من هنوز سر خونه زندگیم نرفتم نامزدیم و خیلیم دوستش دارم و بله تا ...

بهم گفتی تاوانشو یا نگفتی؟؟خب سردی شما باعث شد ک بره

نمیشه گفت فلان کار رو انجام بده فراموشس میکنی قطعا چون اصلا فرمول و قواعد خاصی نداره  فقط اینک ...

اونی ک منو ب این روز نشوند تاوان میده؟؟

بهم گفتی تاوانشو یا نگفتی؟؟خب سردی شما باعث شد ک بره

منم نمیدونم چی شده فقط شنیدم اوضاش خوب نی 

نه برادر من خودش میشنگید من فهمیدم رفته گی شده چه توقی داری شما😐بازم سرد نباشم باهاش؟

منم نمیدونم چی شده فقط شنیدم اوضاش خوب نی  نه برادر من خودش میشنگید من فهمیدم رفته گی شده چه ت ...

چی؟؟گی شده!!!