2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67225 بازدید | 1266 پست

انکه دلم خواست نه ان میشود انکه خدا خواست همان میشود شکست عشقی مال قدیماس نا حالا برو دنبال یه گزینه دیگه که درست باشه خب معلومه گزینه نادرست امتیاز منفی داره پس صلاحته که بروز بشی 

parvjam  &  parvazman قدیم

اگه عاشقشی ازش سعی کن فراموشش کنی ماه اول خیلی سخته همش گریه همه خاطره ها و حرفا و مخصوصاتنهایی خیلی اذیتت میکنه هیچکی و هیچکاری نمیتونه سرگرمت کنه تا ازفکرش دربیای. تواوج عشق جداشدن درسته سخته ولی بعدها یه خاطره قشنگ ازش داری حس ادمی که ازش سواستفاده شده رو نداری

خییییییییلی سخته من نتونستم فراموشش کنم باهاش موندم حالام ازدواج کردیم ولی باید با همچیش بسازی چون انتخاب خودته😳😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آزی😁 خوبی عزیزم میگما تو وات چی فرستاده بودی  پيامت ازون پیام‌های تعویقی شده بود باز نش ...

سلام مرسی

دست دختر خواهرم بود عکس چرت و پرت فرستاده بود😬من پاکش کردم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
سلام مرسی دست دختر خواهرم بود عکس چرت و پرت فرستاده بود😬من پاکش کردم

😁عه 😐من گفتم چرا باز نمیشه😂😂😂

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عه جدی؟ همشهری هستیم؟ خوشحالم عزیزم

سلام عزیزم بسیار زیبا نوشته بودی و خیلی آرامش بود تو کلامت 

منم هم دارم جدا میشم همسر منم دقیقا مثل رضا بود یعنی موجه وقتی اومد خواستگاریم خوشحال بودم که این قراره همسر من بشه یعنی احساس غرور میکردم منم سنتی بود اما وقتی ازدواج کردم فهمیدم من فقط واسه تکمیل پازل زندگیش بودم کلفت آشپزخونه واسه رفیقاش میان بیشتر زندگیش حول رفیق هست بشدت. فرق باز اولویت اخر زندگیش بودم خودش می‌گفت من آخرین نفر از خونواده شون هستم حتی به مادرم هم گفته بود این حرفو اما چقدر ظاهر ساز بود چقدر موجه نشون داده میشد من موندم و کلی غم و غصه روانی بود بشدت این آدم یعنی خودزنی هر کاری فکرشو بکنی انجام میداد سیگار قلیون خودشم می‌گفت پاش بیفته شیره میکشم اصلا ترسی نداشت روی واقعی خودشو نشون داد ۳ماه فقط زندگی کردیم 

هنوز جدا نشدیم اما اون به هر چیز بهونه میاره و میگه فقط طلاق یه کلمه هم جواب منو نمی‌ده ۱۰ماه میشه 

اصلا سر بهونه الکی که هیچکس قبول نداره متاسفانه من هنوز فراموشش نکردم فکر اینکه جدا بشم ازش و تا آخر نداشته باشمش و آدم دیگه بیاد تو زندگیم روانیم می‌کنه 

فقط منم با جون و دل تلاش کردم خواهش التماس اما یکبار جوابمو نداد به خونوادش هم رو انداختم اما ...هیچ درست نشد هنوز هم نه درخواست میده نه من هم ندادم حرف طلاق رو میزنه سفت و سخت اما عملی نمیکنه دادگاه هم نمیاد حکم جلبشو دارم اما کووووو پیداش کننن خلاصه عزیزم منم حالم مثل روزای گذشته  خودته الان با این تفاوت شما شاغلی منم تو یه منطقه کوچیک هستم که اصلا شغلی پیدا نمیشه و خیلی بده خیلی 

واست آرزوی خوشبختی میکنم 💕

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام عزیزم بسیار زیبا نوشته بودی و خیلی آرامش بود تو کلامت  منم هم دارم جدا میشم همسر منم دقیق ...

الهی بگردم...عزیزم درکت میکنم (یه آدم موجه با ذاتی کاملا متفاوت) ....میفهمم چقد سخته فراموش کردنش ولی بعدها ان شالله زمانی که با کسی دیگه خوشبخت شدی میفهمی که اصلا دوسش نداشتی و اگه باهاش زندگی میکردی چقدر زندگی سختی داشتی...برات آرزوی خوشبختی میکنم ....باور کن منم فکر نمیکردم بتونم فراموشش کنم ولی الان نه تنها فراموشش کردم بلکه ازش متنفر هم هستم ...

الهی بگردم...عزیزم درکت میکنم (یه آدم موجه با ذاتی کاملا متفاوت) ....میفهمم چقد سخته فراموش کردنش ول ...

ممنون عزیزم ⁦❤️⁩

واقعا منم فک میکنم نمیتونم بدون اون به چشمای مردی نگاه کنم البته الان یه مقدار. بهترم هنوز جدا نشدم این منم بلاتکلیف گذاشته اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست 

اما خب نهایتا من مجبورم اقدام کنم واسه جدایی حکم جلب مهریه اینا همه دارم اما خب نمیگیرنش 

الان واقعا بیاد رضا نمبفنی ؟

عزیزم منم از همین می‌سوزم که اونقدر ظاهرش موجه نشون میده نگو یه ظاهر ساز به تمام معنا حتی خودمم گاهی وقتا فک میکردم م خودم مقصر بودم اونقدر ظاهر ساز بود اما وقتی به خونواده م ثابت شد اونا حالیم کردن چقدر من دارم خرد میکنم خودمو یعنی التماس خواهش اما ۶ماهه دیگه کاری باهاشون ندارم

فقط من سه ماه کوتاه باهاش زندگی کردم ناراحت اینم کاش عروسی نمی‌کردم 

کلا خاطرات آدم کناره و حداقل اینکه بهت دست هم نزده 

نمی‌دونم چرا اینقدر حالم تلخه و بده غم دام اما۱۰ماهه وضعیتم تو بلاتکلیفی هستش 

میترسم تا آخر تو قلبم بمونه با تمام بدی هاشو که در حقم کرد همه میگن این وابستگیه اما من میگم شاید عشق یکطرفه س

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
ممنون عزیزم ⁦❤️⁩ واقعا منم فک میکنم نمیتونم بدون اون به چشمای مردی نگاه کنم البته الان یه مقدار. به ...

من الان که بفکر رضا میفتم اصلا از خوبیهاش یادم نمیاد فقط یاد بدیهاش میفتم و روزی صد بار خدارو شکر میکنم که اون همسرم نیست ....راستش ما هم حکم جلبشو گرفتیم اما دو هفته بود که نیروهای انتظامی کاری نمیکردن واسه همین داداشم یه پارتی پیدا کرد که دوتا پلیس گذاشتن در اختیارمون و ما هم که میدونستیم ساعت 2.30 دقیقه از محل کارش میاد بیرون همینکه اومد به پلیسا گفتیم رفتن گرفتنش حتی حکم دادگاه ماه ها طول میکشید من خودم مدام از محل کارم مرخصی میگرفتم و انقد میرفتم پیش قاضی و گریه میکردم که پرونده منو جلو مینداختن حتی انقد با قاضی حرف زدم و براش از زرنگ بازیهاش گفتم که حکم زندان براش دادن که البته بعدا که شکایت کرد حکمو عوض کردن ولی یه چند ماهی عذاب کشید از ترس اینکه نکنه واقعا زندانی بشه ...من اگه خودم برای مهریه اقدام نمیکردم اون آدمی نبود که بره دادگاه چون اگه مرد بره تقاضا بده باید کل مهریه رو بده 

الان انقد همسر خوب و مهربونی دارم انقد خانواده همسرم بهم احترام میزارن که با خودم میگم چقد دیونه بودم که برای رضا گریه میکردم برای کسی که خانوادش ذره ای احترام بهم نمیزاشتن ...الان هم یه دختر 8 ماهه دارم انقد خودم و همسرم عاشقش هستیم که دیگه فرصتی برای فکر کردن به گذشته ندارم

من الان که بفکر رضا میفتم اصلا از خوبیهاش یادم نمیاد فقط یاد بدیهاش میفتم و روزی صد بار خدارو شکر می ...

عزیز دلم بخدا نادیده با خوندن داستانت اینقدر دوست داشتم که خدا می‌دونه 

انشاالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم و سایه شما و پدرشون رو سر گل دختر تون باشه 

متوجه میشم چی میگید تا حدودی شما هم قطعا منو درک میکنید 

منم حکم جلبشو کمکم نکردن نیروی انتظامی همش گفتن مامور نداریم اما خب خداروشکر که امروز اعسار زده اونم کن از طریق محل کارش فشار آوردم بهش 

واسم دعا کن عزیزم منم حالم خوب نیست این روزا همش ناراحتم که یکبار منو‌نخواست اونقدر زندگی من سر مسخره و لج بازی ش بود که نگو همش گفتم بخاطر غرورشه اما عاقلانه ش اینه که  بخاطر این بود که دوسم نداشت این آقا وگرنه سر لجبازی خودش و غرورش این زندگی رو خراب نمی‌کرد 

منم نسبت به اول دیگه دوسش ندارم اما خب بازم ببینمش اذیت میشم 

ما دو شهر جداییم  خداروشکر دیگه ممکنه تا آخر عمر یه خبرم ازش نشنوم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عزیز دلم بخدا نادیده با خوندن داستانت اینقدر دوست داشتم که خدا می‌دونه  انشاالله همیشه خوشبخت ...

برات آرزوی بهترینهارو دارم عزیزم ....کاملا درکت میکنم و واقعا متاسفم به خاطر اتفاقی که برات افتاده