2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
زمان همه چیزو حل می‌کنه اما تا زمان بگذره دل طاقت نمیاره من انقد حالم خرابه ک می‌خوام برم امام رضا ت ...

واقعا كاش عاشق نميشدم كاش احساسي نبود،دقيقا دل طاقت نمياره من دلم براش پر ميكشه الان اگه تمام پسر هاي دنيا هم جمع بشن نمي تونن آرومم كنن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
واقعا پسری ک پاک باشه و شکست عشقی بخوره با سیگار کشیدن آروم میشه؟؟!پاکیش جلوشو نمیگیره ک سیگار نکشه؟ ...

خواهر تا حالا عاشق شدی؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌دونم چرا ولی ببخشید آدم هرچی لاشی تر باشه بهتره اگ مغرور بودی اگ احساستو بیان نمیکردی الان اویزو ...

اشتباه منم همين بود بيان احساسات و محبت دوست داشتن و عشق

چند ماه بخدا من ۶سال بود با هم بزرگ شدیم از روزی ک فهمیدم زندگی چیه باهم بودیم 

همين چند ماه هم براي عاشق شدن كافيه حتي چند روز،دركت مي كنم نابودم مي فهممت

واقعا كاش عاشق نميشدم كاش احساسي نبود،دقيقا دل طاقت نمياره من دلم براش پر ميكشه الان اگه تمام پسر ها ...

خواهر نمی‌دونم چی بگم چن خودم الان تو همین بحرانم و نمی‌دونم حس دخترا شدتش چقده  اما من فک کنم بتونی قرآن بخونی بتونی نماز بخونی و ایمانتو ب خدا قوی کنی و کمتر بهش فکر کنی از یادت زودتر میره بستگی ب خودت داره

همين چند ماه هم براي عاشق شدن كافيه حتي چند روز،دركت مي كنم نابودم مي فهممت

انقققد دوس دارم از این حس خلاص بشم ب یکی ازدواج کنم ک خدا خودش بخاد بعد بچمو طوری تربیت کنم ک هییییچوقت عاشق نشه 

شکست دادم یبار ..میخام ببدونم حال اون الان چجوریه..بمن گفت سیگاری شده بخاطرم‌...باور نکردم

متوجه نشدم الان رابطتونو؟؟

دعا مي كنم يه روز خوش توي زندگيش نبينه،انشاالله اون دستايي كه به خاطرشون دستاي منو ول كرد همچين ولش ...

میشه نفرین نکنی بابا بسپرش دست خدا من شنیدم تقاص میدن مگ میشه یکم فک کن

انقققد دوس دارم از این حس خلاص بشم ب یکی ازدواج کنم ک خدا خودش بخاد بعد بچمو طوری تربیت کنم ک هییییچ ...

الان آرزوي منم خلاصي از اين حس و اينكه ديگه هسچ وقت عاشق نشم و حسش رو تجربه نكنم،دلم مي خواست بر مي گشتم به چند ماه پيش و يه نيم نگاه هم بهش نمي كردم

الان آرزوي منم خلاصي از اين حس و اينكه ديگه هسچ وقت عاشق نشم و حسش رو تجربه نكنم،دلم مي خواست بر مي ...

میدونی چیه منو تو اولین نفری نیستیم ک عاشق شدیم و آخرین نفر هم نیستیم مسلما ولی باید بگذرونیم باید حتما خودمون تجربه کنیم تا بفهمیم خدا خودش بهمون یه روزی آرامش میده طوری ک نه ازش متنفر باشیم نه برامون مهم باشه فقط به خاطر ک همراهش یه لبخند کوتاهه