2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67210 بازدید | 1266 پست
ینی بعد۸ سال هنوز اذیتت میکنه؟؟ازدواج کردین؟

بله ازدواج کردم ما فامیلیم همدیگرو میبینیم اما نه همیشه متاسفانه من خیلی سعی میکنم فرار کنم چون واقعا هول میشم و دست پامو گم میکنم اما دیگه جیزی به اسم دوست داشتن نیست نمیدونم چیه فقط یادش هست باهام

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
ببخشید چون پول نداره و ازمن پول میگیره تو چرا شکست عشقی خوردی؟

من عشقم بعد ۶سال تنهام گذاشت و رفت با یه پولدار ازدواج کرد

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر پول چیزهای دیگه ای هم داشته که بهتر از شما بوده

نه پول فقط پسره نه اصالت داشت نه اخلاق مواد فروش بود معتاد بود ترک کرد

بله ازدواج کردم ما فامیلیم همدیگرو میبینیم اما نه همیشه متاسفانه من خیلی سعی میکنم فرار کنم چون واقع ...

خب پس هنوز دوسش دارین ک هول میشین 

ولش کن پسرا تو دوران دوستی نامردن

نه بابا دخترا نامرد ترن فک کنم من خودم پسرم دختر خوب خیلی کم شده

خب پس هنوز دوسش دارین ک هول میشین 

نه بخدا دیگه دوستش ندارم فقط همه ی اون حرفها یی که بهم میزد یادم میاد خجالت میکشم ...اون اسم منو گذاشت رو دخترش الان هربار اسم دخترشو صدا میزنه من استرس میگیرم البته قضیه ما جدا شدن اجباری بخاط مخالفت خانواده ها بود که من جنگیدم دیدم نمیشه بیخیال شدم اما اون ناراحت شد بعدشم دیگه خودشم کشید کنار کلا انگار اونم نخواست بیشتر بجنگه

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
هر کسی به اندازه لیاقتش بهش میرسه😊

اون عشق پاک منو فروخت ب پول مگ پول می‌تونه همچیز باشه بعدم من خودم وضع مالیم خوبه اما نه درحد اون پسر شاید من بجای یه خونه در سطح بالاشهر نتونم بخرم اما میتونم یه خونه متوسط بخرم 

نه بابا دخترا نامرد ترن فک کنم من خودم پسرم دختر خوب خیلی کم شده

ای وای ببخشید معذرت منظورم به شما نبود

چی بگم والا... اره پسر دختر نداره ولی درسته که عشق برای زندگی لازمه اما کافی نیست ادم نمیتونه به جای شام شب عشق بخوره که..ازدواج و زندگی موفق هم باید از لحاظ معنوی و هم از لحاظ مادی تامین بشه

مگ بالاتر از عشق آدم چیزی میخاد مگ چیزی بهتر از آرامش میخاد

آره من ترجیح میدم منطقی انتخاب کنم تا احساسی

میدونی بعضیا ادعای عاشقیشون میشه

یکی میاد میگه عاشق منه ولی میگه نه باید اینکارو بکنی اونکارو بکنی

عاشق کسی که منو با همه عیبها و زشتی هام بخواد نه اینکه بخواد اونی بشم که توی تصوراتش ازم ساخته

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

من موندم چیکار کنم یه راهی بگین زودتر ازاین حال دربیام خیلی دلم خرابه همش یاد خاطرات میفتم یاد بی وفاییش اذیتم می‌کنه میترسم بلایی سر خودم بیارم

من،تازگي شكست عشقي بدي خوردم الان هم حالم خيلي بده اتفاقا امشب و ديشب هم تايپيك زده بودم در موردش مي تونيد تايپيك هام رو بخونيد، دعا مي كنم تاوان پس بده دلم رو بدجوري شكست و بهم خيانت كرد هيچ وقت ازش نمي گذرم نفرينش كردم كه به درد من دچار بشه و زجر بكشه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود