2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67210 بازدید | 1266 پست
خب اون منطقی فکر کرده فردی رو انتخاب کرده که قطعا بهتر از شما بوده و همه چی به عشق نیست در واقع عشق ...

پس الان تکلیف دل شکسته من چی میشه ک شب روزم یکی شده پس تکلیف اون ۶سال خاطره چی میشه عشق من ک منطق نمی‌فهمه فقط بودن اونو میخاد

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
اگه یکطرفه نبود الان شوهرش بودین و یه مرد دیگه کنارش نبود

ینی همه اون قربون صدقه ها اون عشق ورزیدنا اون همه رویا پردازیا همه اونا دروغ بود؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خیلی ناراحتی و دوست داری بدترین اتفاق براش بیفته اما بعد از یمدت برات کم رنگ و بی اهمیت میشه اما فراموش نمیشه من حتی اگه اسم طرفمم بجایی بیاد یادش میفتم قضیه هم سال89 تموم شده حالا

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
پس الان تکلیف دل شکسته من چی میشه ک شب روزم یکی شده پس تکلیف اون ۶سال خاطره چی میشه عشق من ک منطق نم ...

😂😂نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه که هیچوقت دو نفر عاشق هم نمیشن همیشه یکی جا میزنه

ولی خب واسه من باعث یه تغییر اساسی شد که عالی بود و الان خیلی خوشحالم 😊

درست میشه به خدا توکل کنین زمان میبره ولی خب درست میشه

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
میشه بیان کنین اگ اماکنش هست

اره حتما

ببین یکی دل خواهرمو شکونده بود واقعا یعنی واقعی دلش شکست آبروش بین شهر رفت همون حرفی که به خواهرم زده بود درمورد بچه هاش میزنن حالا برای خواهر من واقعا تهمت بود ولی اون فرد جوابش رو داد

الان خیلی ناراحتی و دوست داری بدترین اتفاق براش بیفته اما بعد از یمدت برات کم رنگ و بی اهمیت میشه ام ...

ینی بعد۸ سال هنوز اذیتت میکنه؟؟ازدواج کردین؟

ادم اشتباه ترین فرد زندگیشو هیچوقت فراموش نمیکنه.. 😊😊😊

چه جمله خاصی بهش فکر کردم کلی

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
ینی همه اون قربون صدقه ها اون عشق ورزیدنا اون همه رویا پردازیا همه اونا دروغ بود؟؟

واقعا فکر میکنی راست میگن؟😐😐😐

با توجه به سنتون باید منطقی تر باشین😕😕😕

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
اره حتما ببین یکی دل خواهرمو شکونده بود واقعا یعنی واقعی دلش شکست آبروش بین شهر رفت همون حرفی که به ...

ممنون ک جواب دادین 

واقعا فکر میکنی راست میگن؟😐😐😐 با توجه به سنتون باید منطقی تر باشین😕😕😕

حالم داره از این دنیا و ادماش بهم میخوره بلانبست شما و بعضیا ک هنوز انسانیت میدونن چیکار کنم قسم خورد خیلی دوستم داشت نمی‌تونستم نبودمو تحمل کنه همش بهم زنگ میزد بدون من یه ساعت دوام نمیاورد