2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67231 بازدید | 1266 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مقصر شما بودی یا اون ؟

هیچکدام

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
آخه تاوان چی رو بدن؟ یه روزی یکی شمارو خواسته الان باهاتون حالش خوب نیست چرایاید تاوان بده؟ شما تو ا ...

یعنی وابسته کنن آدمو بعدشم  بگه برو بسلامت نخاستمت

پس قلبی که شکست چی

غروری که له شد چی

اعتمادی که از بین رفت چی

باورهایی که ازبین رفت چی

من داستان زندگیمو گفتم چون دلم نمیخواد یه جوان مملکتم به خاطر عشقی که معلوم نبوده عاقبتش چی بوده به ...

ممنون ازحسن نیتتون مرسی که داستان زندگیتونوبه اشتراک گذاشتین. این روزاخیلی حالم بده بهتره بگم داغونم کسی که بهم میگفت بدون تومیمیرم بعدازدوسال عشق وعاشقی بدون اینکه توضیح بده یاخداحافظی کنه یه شب خوابیدم صبح بیدارشدم ازهمه جابلاکم کرده بودتمام چیزایی که ازهم داشتیم حذف کرده بودوقتی جویاشدم فهمیدم داره ازدواج میکنه دوروزبعدش عکس نامزدیشوبرام فرستادن دارم دیوونه میشم بادیدن عکسش انگاردنیاروسرم خراب شداصلانمیتونم باورکنم این همه به من قول داده بودهزارتاوعده ووعیدداده بودهمش میگفت محاله تنهات بذارم مگه بمیرم به هم نرسیم دارم دق میکنم چطورتونست انقدبهم دروغ بگه. ازخدامیخوام تاوان دل شکستموبده.

قربون تو عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و خوندی

سلام عزیزم واقعا با داستان تون اشک ریختم ...خودمم طلاق گرفتم و خیلی دلم میخواد بتونم خیلی کوتاه باهاتون صحبت کنم ...واقعا آرامش میگیرم ازتون🥺❤

ممنون ازحسن نیتتون مرسی که داستان زندگیتونوبه اشتراک گذاشتین. این روزاخیلی حالم بده بهتره بگم داغونم ...

غصه نخور مطمئن باش سرنوشت بهتری برات انتظار میکشه همونطور که برای من اینطور شد الان 5 سال از ازدواجم میگذره واقعا خوشحالم که اون طلاق اتفاق افتاد خیلی خیلی خوشحالم من و همسرم و دختر قشنگم در کنار هم خیلی خوشبختیم

سلام عزیزم واقعا با داستان تون اشک ریختم ...خودمم طلاق گرفتم و خیلی دلم میخواد بتونم خیلی کوتاه باها ...

ان شالله که خدا جواب دل شمارو هم بده و عاقبت بخیر باشید من در خدمتتون هستم