2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67231 بازدید | 1266 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غصه نخور مطمئن باش سرنوشت بهتری برات انتظار میکشه همونطور که برای من اینطور شد الان 5 سال از ازدواجم ...

زندگی نامه شمارو خوندم

منم متاسفم دارم سختی میکشم ولی توکلم بخداست ،امیدوارم خدا از خودش و خانوادش انتقام منو بگیره

برای شما خیلی خوشحالم که الان زندگی خوبی دارید موفق باشید.

زندگی نامه شمارو خوندم منم متاسفم دارم سختی میکشم ولی توکلم بخداست ،امیدوارم خدا از خودش و خانوادش ...

همینکه شما گذشته تو فراموش کنی مطمئن باش خدا انتقام گرفته به گذشته فکر نکن انرژی خودتو صرف پیشرفت خودت کن تا روزی که پیشرفت تورو ببینه حسرت بخوره اونوقت هست که خدا انتقامتو گرفته ....ممنون از همه مهربونیات عزیزم

همینکه شما گذشته تو فراموش کنی مطمئن باش خدا انتقام گرفته به گذشته فکر نکن انرژی خودتو صرف پیشرفت خو ...

زندگی شما رو خوندم خیلی سختی کشیدید البته خودم امیدی به ازدواج ندارم اما خوشحال شدم که شما خوشبختید و از بین هزاران نفر شما همون یک نفر هستید که خدا دوستتون داشته

زندگی شما رو خوندم خیلی سختی کشیدید البته خودم امیدی به ازدواج ندارم اما خوشحال شدم که شما خوشبختید ...

خیلی ممنون عزییزم که  وقت گذااششتید و خوندید اما من به ااین اعتقاد ندارم که  خدا بعضی ها رو دوست داره و بعضی هارو دوست  نداره مگه اینکه خدارو اشتباه شناخته باشم ......در وجود خداوند  فعل منفی وجود  نداره مگه استغفرالله خداوند مثل انسان  هاست که از بعضی کدورت به دل بگیره و  بعضیهارو دوست داشته باشه و اونای دییگه رو نه.....پس همه چیز بستگی به خودت  داره برای اینکه بخوای به چیزی که دوست داری برسی تلاش کن اگه نرسیدیی بیشتر تلاش کن  ینکه میگن فلان چیز به صلاحت نبود من اعتقاد ندارم برای هر چیزی  که تلاش  کنی بهش  میرسی شک  نکن خداوند هم برای هیچ بنده ایی  مانعی ایجاد نمیکنه اصلا نمیتونم باور  کنم خدا برای کسی بد بخواد.....وقتی سال  1391 برای من مشکل پیشش اومد من بیش  از حد دداغونن شدم رضارو خیلیی دوست داشتم جدایی ازش  واقعا  بررام سخت  بود اما حالا که واررد زندگی  شدم میفههمم اخلاقایی که ررضا داشت واقعا برای زندگی  زیر یک سقف  خوب نبود اگه الان  با رضا زندگی میکردم  واقعا زندگی آرومی نداشتم اما الان آرامشی دارم که با هیچ چیزی عوضش نمیکنم پس اون زمان من فکر  میکردم خدا  منو دوست نداره اما اشتباه میکردم خدا همه بنده هاشو دوست داره....یه  سری سختی ها هست که تا انسان  اونارو تجربه نکنه بزرگ نمیشه من اگه اون سسختی هارو نمیکشیدم الان رفتارم با همسرم جوری نبود که بتونم به آرامش برسم من خودمو که نگاه میکنم میبینم خیلی با  این اتفاق بزرگ  شدم خیلی نگاهم عوض شد خیلی  چیزا الان توی زندگیم سختی به  نظرم نمیاد تازه گاهی انقد صبوری میکنم و راه درست انتخاب میکنم که همسرم ازم  قدردانی میکنه و مدام میگه  تو فکر بزرگی داری زندگیمون به  دست تو  ساخته شد

خیلی ممنون عزییزم که  وقت گذااششتید و خوندید اما من به ااین اعتقاد ندارم که  خدا بعضی ها ر ...

صحبت های خیلی عمیقی بود عزیزم ممنون 🙏 امیدوارم منم صبور و قوی باشم یعنی ظرفیت دردا و رنج ها رو داشته باشم البته خیلی پرتلاشم و بتونم افرادی که بهم بدی کردن ( تهمت، توهین، افترا) رو به خدا بسپارم و فراموش کنم دیگه هیچ وقت حتی به ذهنمم خطور نکنن 

صحبت های خیلی عمیقی بود عزیزم ممنون 🙏 امیدوارم منم صبور و قوی باشم یعنی ظرفیت دردا و رنج ها رو داشت ...

ان شالله حتما میتونی فقط به توانایی خودت شک نداشته باش تلاش کن موفق میشی.....همیشه به چیزی که فکر میکنی بهش میرسی من مطمئنم و اینو امتحان کردم

@91aseman    ‍ 

عزیزم از صفحه ۵۲ داستان زندگی کاربر۲baby رو بخون حتی اگه خواستی ازش مشورت بگیر خیلی داستان زندگیش خوندنی و عالیه .

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
چم گلم ممنون فدات شم 💋💋💋

خواهش میکنم خانوم دکتر🥰🥰😘😘

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
هرچی فک میکنم که یه عیبی داشته باشه ازش متنفر باشم نداشت قیافش خوب بود.اصالت داشت..تحصیل کرده بود..ا ...

با وفا بود که الان بود....مثل اون کسی ک منو عاشق کرد فریب داد و رفت ‌‌‌‌‌‌.....بهمین راحتی

حالم داره از این دنیا و ادماش بهم میخوره بلانبست شما و بعضیا ک هنوز انسانیت میدونن چیکار کنم قسم خور ...

این حرفها و رفتارها اقتضای همون مقطع زمانی بوده...مثل اونی که منو رها گرد و رفت ...الان حتما ازدواج کرده و بچه داره ...الان حتما به خیال خورش ی دختر آفتاب مهتاب ندیده رو گرفته ...گریه ها و التماسهامو ندید و رفت....فقط نمیدونم خوشبخت شده یا نه ؟؟؟ خودتو ناراحت نکن ....اولشه...آروم میشی کم کم