کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
عزیزم واقعا خوشحالم که از اون سختی ها خارج شدین و خوشبختی.. منم خیلی اذیت شدم ولی الان خیلی خوشبختم.. همسر مهربان و پسر دوست داشتنی و زندگی آرومی دارم..
زندگی نامه شمارو خوندم منم متاسفم دارم سختی میکشم ولی توکلم بخداست ،امیدوارم خدا از خودش و خانوادش ...
همینکه شما گذشته تو فراموش کنی مطمئن باش خدا انتقام گرفته به گذشته فکر نکن انرژی خودتو صرف پیشرفت خودت کن تا روزی که پیشرفت تورو ببینه حسرت بخوره اونوقت هست که خدا انتقامتو گرفته ....ممنون از همه مهربونیات عزیزم
همینکه شما گذشته تو فراموش کنی مطمئن باش خدا انتقام گرفته به گذشته فکر نکن انرژی خودتو صرف پیشرفت خو ...
زندگی شما رو خوندم خیلی سختی کشیدید البته خودم امیدی به ازدواج ندارم اما خوشحال شدم که شما خوشبختید و از بین هزاران نفر شما همون یک نفر هستید که خدا دوستتون داشته
زندگی شما رو خوندم خیلی سختی کشیدید البته خودم امیدی به ازدواج ندارم اما خوشحال شدم که شما خوشبختید ...
خیلی ممنون عزییزم که وقت گذااششتید و خوندید اما من به ااین اعتقاد ندارم که خدا بعضی ها رو دوست داره و بعضی هارو دوست نداره مگه اینکه خدارو اشتباه شناخته باشم ......در وجود خداوند فعل منفی وجود نداره مگه استغفرالله خداوند مثل انسان هاست که از بعضی کدورت به دل بگیره و بعضیهارو دوست داشته باشه و اونای دییگه رو نه.....پس همه چیز بستگی به خودت داره برای اینکه بخوای به چیزی که دوست داری برسی تلاش کن اگه نرسیدیی بیشتر تلاش کن ینکه میگن فلان چیز به صلاحت نبود من اعتقاد ندارم برای هر چیزی که تلاش کنی بهش میرسی شک نکن خداوند هم برای هیچ بنده ایی مانعی ایجاد نمیکنه اصلا نمیتونم باور کنم خدا برای کسی بد بخواد.....وقتی سال 1391 برای من مشکل پیشش اومد من بیش از حد دداغونن شدم رضارو خیلیی دوست داشتم جدایی ازش واقعا بررام سخت بود اما حالا که واررد زندگی شدم میفههمم اخلاقایی که ررضا داشت واقعا برای زندگی زیر یک سقف خوب نبود اگه الان با رضا زندگی میکردم واقعا زندگی آرومی نداشتم اما الان آرامشی دارم که با هیچ چیزی عوضش نمیکنم پس اون زمان من فکر میکردم خدا منو دوست نداره اما اشتباه میکردم خدا همه بنده هاشو دوست داره....یه سری سختی ها هست که تا انسان اونارو تجربه نکنه بزرگ نمیشه من اگه اون سسختی هارو نمیکشیدم الان رفتارم با همسرم جوری نبود که بتونم به آرامش برسم من خودمو که نگاه میکنم میبینم خیلی با این اتفاق بزرگ شدم خیلی نگاهم عوض شد خیلی چیزا الان توی زندگیم سختی به نظرم نمیاد تازه گاهی انقد صبوری میکنم و راه درست انتخاب میکنم که همسرم ازم قدردانی میکنه و مدام میگه تو فکر بزرگی داری زندگیمون به دست تو ساخته شد
خیلی ممنون عزییزم که وقت گذااششتید و خوندید اما من به ااین اعتقاد ندارم که خدا بعضی ها ر ...
صحبت های خیلی عمیقی بود عزیزم ممنون 🙏 امیدوارم منم صبور و قوی باشم یعنی ظرفیت دردا و رنج ها رو داشته باشم البته خیلی پرتلاشم و بتونم افرادی که بهم بدی کردن ( تهمت، توهین، افترا) رو به خدا بسپارم و فراموش کنم دیگه هیچ وقت حتی به ذهنمم خطور نکنن
حالم داره از این دنیا و ادماش بهم میخوره بلانبست شما و بعضیا ک هنوز انسانیت میدونن چیکار کنم قسم خور ...
این حرفها و رفتارها اقتضای همون مقطع زمانی بوده...مثل اونی که منو رها گرد و رفت ...الان حتما ازدواج کرده و بچه داره ...الان حتما به خیال خورش ی دختر آفتاب مهتاب ندیده رو گرفته ...گریه ها و التماسهامو ندید و رفت....فقط نمیدونم خوشبخت شده یا نه ؟؟؟ خودتو ناراحت نکن ....اولشه...آروم میشی کم کم