2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67231 بازدید | 1266 پست
اولی بهت ظلم کرد دومی چرا گذاشتی بهت ظلم شه،خدا رو شکر الان خوشبختی اخیش خیالم راحت شد انگار واسه خو ...

در مورد دومی اشتباه خودم بود خیلی خودمو سرزنش کردم اما خوشحالم که بخاطر ترس از آبرو به پاش نموندم ....خیلی ممنون که انقد مهربونی خدا ان شالله همیشه سلامتی و خوشبختی نصیبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

فقط میتونم بگم‌خدارو شکرررررر 

لایق بهترین ها هستی عزیزم 

روح پدر بزرگوارت شاد ❤🌹

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
فقط میتونم بگم‌خدارو شکرررررر  لایق بهترین ها هستی عزیزم  روح پدر بزرگوارت شاد ❤🌹

ممنونم که وقت گذاشتی و خوندی عزیزم.خداوند اموات شمارو هم قرین رحمت قرار بده 

ممنون عزیزم ⁦❤️⁩ واقعا منم فک میکنم نمیتونم بدون اون به چشمای مردی نگاه کنم البته الان یه مقدار. به ...

سلام دوست خوبم امیدورم حالتون خوب باشه میخواستم از حالتون با خبر بشم بالاخره با همسرتون آشتی کردین یا جدا شدین؟

سلام دوست خوبم امیدورم حالتون خوب باشه میخواستم از حالتون با خبر بشم بالاخره با همسرتون آشتی کردین ی ...

سلام عزیزم 😘

چه جالب من همیشه شما رو یادمه اما فک نکردم شما منو یادت باشه 

عزیزم هنوز شرایطم همونه عزیزم اصلا هموووون کلا بلاتکلیف از طرف اون  هیچ خبری نیست 

اما خودم درخواست طلاق یکطرفه دادم که فعلا بخاطر کرونا دادگاه هیچی پیگیر نمیکنه و منتظرم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
سلام عزیزم 😘  چه جالب من همیشه شما رو یادمه اما فک نکردم شما منو یادت باشه  عزیزم هنوز ...

الهی به حق علی هر چه زودتر مشکلت برطرف بشه میفهمم چقد بلاتکلیفی سخته من همه این روزهارو گذروندم اما به محض اینکه دادگاه تموم میشه یه آرامش عجیبی پیدا میکنی دیگه تکلیفت معلوم میشه و به آینده فکر میکنی

الهی به حق علی هر چه زودتر مشکلت برطرف بشه میفهمم چقد بلاتکلیفی سخته من همه این روزهارو گذروندم اما ...

ممنون عزیزم 

من ۲۰ماهه تو بلاتکلیفی م کلا بدون هیچ خبری از طرف اون و کلا فقط خودم ی تنه تکلیفمو روشن کنم کردم نکنم اون هییییچ کاری نداره

خ ناراختم می‌دونی چرا چون همه  کسایی که مثل من مشکل دارن کلا ی سراغی ازشون میگیرن حالا به هر نوعی 

اما من تو این همه مدت ی سر سوزن سراغی نگرفتن حتی برای جدایی 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
ممنون عزیزم  من ۲۰ماهه تو بلاتکلیفی م کلا بدون هیچ خبری از طرف اون و کلا فقط خودم ی تنه تکلیفم ...

نگران نباش دوستم میفهمم خیلی سخته ان شالله به زودی تموم میشه و راحت میشی....خدا خودش کمکت میکنه 

ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

خداپدرتونو رحمت کنه منم ۹سالگی پدرمو ازدست دادم وحالتو خیلی خوب میفهمم زندگی خیلی سختی داشتین ولی خداروشکر نتیجه صبرتو دیدی وکم نیوردی خدا جواب اونایی که بهت تهمت زدن ویاراحت کنارت گذشتنو بده واینکه بلاخره تونستی عشق واقعی زندگیتو بدست بیاری  آرزویه خوشبختی براتون دارم 

خداپدرتونو رحمت کنه منم ۹سالگی پدرمو ازدست دادم وحالتو خیلی خوب میفهمم زندگی خیلی سختی داشتین ولی خد ...

خدا پدر شمارو هم رحمت کنه..ممنون از اینکه وقت گذاشتی و خوندی ....براتون آرزوی بهترینهارو دارم

آقای عزیز شما که با هم دوست بودید ولی من عقد کرده اش بودم بهم قول داد خوشبختم میکنه بهم میگفت خیلی د ...

قصه زندگیتو خوندم واقعا باید بهت تبریک بگم که با همه مشکلاتت اینقدر قوی بودی که تونستی بازم روی پات وایسی...خدا رو شکر که بلاخره به آرامش رسیدی...منم واقعا همیشه سوالم اینه که چرا اونایی که دل میشکونن و با زندگی دیگران بازی میکنن تاوان پس نمیدن؟

خدایا راضیم به رضای تو