2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67231 بازدید | 1266 پست
اره گفتم خیلی اشناس.اینشالله فقط خنده رو لبات باشه حقته بعد از این همه سختی طعم خوشبختی رو بچشی

ممنون خانومی....ان شالله خوشبختی سهم همه دخترا باشه و همچین سهم شما دوست خوبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان زندگیت و کامل خوندم خدا کنه منم روزی طعم خوشبختی و حس کنم 

ان شاء الله حتما همینطور میشه فقط خودتو دست کم نگیر وارد رابطه نشو دنبال پیشرفت باش تا خواستگارا خودشون دنبالت راه بیفتن نه اینکه تو درخواست کني

ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

وااااااای تو رو خدا داستان زندگیتو بنویس چاپش کن رمانش کن عااااااتتلی بود عاااااالی قدرتنوشتنت فوق العاده است...درسته واقعیت بود و تو سختی کشیدی و زجر کاملا درکت‌می کنم کامل با خوندن داستان واقعی زندگیت رفتم‌تو فکر تو حس عمیق زندگیت غرق شدم....عااااالی عاللللی

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
وااااااای تو رو خدا داستان زندگیتو بنویس چاپش کن رمانش کن عااااااتتلی بود عاااااالی قدرتنوشتنت فوق ا ...

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و خوندی ولی من که فرصت نمیکنم اینکارو بکنم اما حاضرم یه نویسنده اینکارو برام بکنه البته من هم قول میدم با جزئیات بیشتر براش تعریف کنم تا بتونه بهتر از این بنویسه

عزیزم ممنون که وقت گذاشتی و خوندی ولی من که فرصت نمیکنم اینکارو بکنم اما حاضرم یه نویسنده اینکارو بر ...

هر وقت این کار رو کردی حتما تو نی نی سایت اعلام کن....

هر چی آرزوی خوبه مال تو😘
ادامه36: تا اینکه یک روز خانومی که سالها پیش توی بیمارستان کار میکرد و با برادرم همکار بود  و ...

من همه شو خوندم 

خیلی خوشحالم به اون خوشی بعد از سختی رسیدین..

واقعا فقط خداست که همیشه با آدمه

این راه واسه همه ست،شما خیلی قوی بودین🌺آفرین

من همه شو خوندم  خیلی خوشحالم به اون خوشی بعد از سختی رسیدین.. واقعا فقط خداست که همیشه با آد ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی ....پس از هر سختی آسونی ست....

اولی بهت ظلم کرد دومی چرا گذاشتی بهت ظلم شه،خدا رو شکر الان خوشبختی اخیش خیالم راحت شد انگار واسه خواهر خودم بود انشالا دیگه ناراحت نشی از این به بعد