2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چ فرقی داره؟؟

بهش به چشم تجربه نگاه کن.ازش درس بگیر ..شکست نباید بخوری باید بلند شی..من وقتی دیدم حتی تولدمم تبریک نگفت همون شب پروندشو بستم و یک شبه بزرگ شدم..تو هم به خودت یک هفته یکماه مهلت بده گریه کن زاری کن اما روز بعد از مهلت بلند شو خودتو بتکان و قد بکش..هیچوقت تو شکست نخوردی.شکست اونی میخوره که دل کسی میشکنه..الهی زود بیاید خبر خوب بدی.

بهش به چشم تجربه نگاه کن.ازش درس بگیر ..شکست نباید بخوری باید بلند شی..من وقتی دیدم حتی تولدمم تبریک ...

وقتی یاد اون همه خاطر میفتم وقتی پیش خودم فکر میکردم ک خداروشکر قرار باکسی ازدواج کنم ک عاشقم بهم خیانت نمیکنه وقتی ب روزی ک اون پسر اومد تو زندگیش و منو برا همیشه فراموش کرد حتی یه پیام نداد خدافظی کنه وقتی منو جلو همه رو سیاه کرد بخدا نمیتونم بلندشم قلممو خورد کرد بی خدا بی وجدان

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
اره قبول دارم.دلیل اصلیشم این بود که میدونستم خانوادم به هیچ وجه راضی نمیشن.یه جورایی پیش خودم عذرمو ...

الان کجاس خیلی دوست دارم بدونم

نمیزاشتن ازدواج کنیم.اخه چطوری.😢یادمه بعد ازدواجمم که اونو میدیدم نا خوادگاه قلبم تند تند میزد.

شما باهم قرار گذاشتین یا باید میموندی جلوی همه بخاطرش یاباید اول درستش میکردی بعد می‌رفتی مسول بودی درقبال عشقش

نمیزاشتن ازدواج کنیم.اخه چطوری.😢یادمه بعد ازدواجمم که اونو میدیدم نا خوادگاه قلبم تند تند میزد.

خییییلی سخته خواهر درد سختیه عشق آدم ول کنه ادمو بخدا قسم درد روحی خیلی ادمو شکنجه میده هوا روشن شده و من خاب ب چشمام نمیاد گشنگی برام معنا نداره