2821
2789

نه اینجایی که من میخرم اصله نمیدونم تا حالا رفتین یا نه مرکز تجاری ولنجک  من همیشه عطر همو از اونجا میگیرم حتط عطری که هیجا نیست یا خیلی کم هستش رو اون میاری برنده دیزی جاکوپس آمریکاییه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره ورساچه رو هم داشتم همون که زرده بوی گل میده عاشق اونم بودم اونم تموم شد 

من شیشو دیدم ک مایل ب صورتی بود خوده اون عطر

ورساچه صورتیه 

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
اگه راهت افتاد اونجا حتما برو از در که وارد میشی دست چپ لوازم آرایش مک اصل هم داره کلا خیلی خوش برخو ...

اگ بتونم میرم بعد تابستون مرسیی

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
عطر مورد علاقه خودم نيناريچيه .به نظرم بوش واقعا خاصه و شبيه هيچ عطر ديگه اي نيست  ه ...

نینا ریچی من پرمیژر اگه اشتباه ننوشته باشم رو دارم

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
آره ورساچه رو هم داشتم همون که زرده بوی گل میده عاشق اونم بودم اونم تموم شد 

بهترین عطری که بازخورد خوبی ازش گرفتی چی بود؟

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
واقعا ؟؟؟؟ چرا شاید به خاطر بوی گرمشه 

نمی‌دونم .تند بود 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بهترین عطری که بازخورد خوبی ازش گرفتی چی بود؟

کریستین دیور ولی مدل جادو نه برای اینکه فعلا نخریدمش ی مدل دیگه دارم چهار گوشه بلنده شیشه اش مشکیه یکی اون بود و یکی دیگه ورساچه سفیده ولی اگه میخوایین بخرید حتما اصل بخرید برای اینکه بوی فیک واصلش زمین تا آسمون باهم فرق میکنن

نمی‌دونم .تند بود 

اره اولش یکم تنده و البته چون گرمه مناسب تابستون نیس

لما زمستون بزنی نیم ساعت بمونه محشره 

البته خب عطر خیلی سلیقه ایه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز