2821
2789
دیگه چه عطرایی استفاده کردی عزیزم؟؟؟؟میخوام بسیار خوشبو و پخش بو داشته باشه؟؟ قیمت مهم نیست

عطر مورد علاقه خودم نيناريچيه .به نظرم بوش واقعا خاصه و شبيه هيچ عطر ديگه اي نيست 

همينا كه گفتمو دارم 

كوكوشنل هم داشتم اونم بد نبود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط ایفوریاااااا🤗🤗🤗🤗👌👌👌👌

من اصلا از ایفوریا خوشم نمیاد

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیلیم گرم نیستا ملایمه تقریبا و چهار فصله 

اره ولی اونی که عطر کمرنگ تره شیرینتر ه من از پرنگه خوشم اومد  من اونجا رفتم هی عطر تو عطر شد برای همین زیاد نفهمیدم فقط دیدم ی بوی خیلی شیکی داره

اره ولی اونی که عطر کمرنگ تره شیرینتر ه من از پرنگه خوشم اومد  من اونجا رفتم هی عطر تو عطر شد ب ...

برا من پررنگشه ب. عنوان عطر خنک برام اوردش منم عاشقش شدمو خریدم، چ قیمتی بهت گف؟

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
برا من پررنگشه ب. عنوان عطر خنک برام اوردش منم عاشقش شدمو خریدم، چ قیمتی بهت گف؟

پرنگش خیلی خوبه من قبلش بولگاری و بربری هارو هم بو کردم بعدش  هم  این دوتارو هرچی قهوه باز بو میکردم بازم قبلی ها ت مشامم بودن من البته یکی دوسال پیش توی پالادیوم بزرگش رو قیمت کردم ششص دو خورده ای اشتباه کردم اون موقع نخریدم

میل کمش بود نفهمیدم چند میل بود ششصدو خورده ای بزرگش یک میلیون دویست و خورده ای 

مطمئن شو اصله من 500 خریدم100 میل بود فک کنم دقیق نمیدونم ولی یکم از سر شیشه خالی بود ک کلا مدلشه دیجی کالا ک زده ی تومن البته ب اون اعتمادی نی

پرنگش خیلی خوبه من قبلش بولگاری و بربری هارو هم بو کردم بعدش  هم  این دوتارو هرچی قهوه باز ...

اره باید میخریدی من ورساچه ام دوس دارم اما خب من بادی اسپلششو دارم