2777
2789
عنوان

ببینین این چیه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 51 پست
ن بابا مگه بالغ بشه پریود میشه ک خون بیاد     کلا ساس و بکشی خون میاد ازش بیرون از سم ف ...

🤣🤣🤣🤣وای

ن میگم شاید تازه ب دنیا اومده خون نخورده هنوز😨

اوکی عزیزم

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم این و اگه من با ناخن بکشم میاد پایین اما ی نقطه سفید میچسبه این کنده نمیشه

احتمالا شوره سره

بارداری ب خودت استرس نده

برو فردا مایونز بزن راحت 

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
مطمعنی هزیزم؟ خ شبیهه.اخا رشک هم ب ریشه و کف سر دوست داره نزدیک باشه.خیلی داره تو ماهت یا همیناس؟؟؟ ...

نه تا جایی ک میدونم شپش ی جور دیگه اس اخه اره زیاد هست همینجوری معلوم نمیشه موهام میریزه زیاد میبینم ی چیز سفید چسبیده ب ریشه موهام ممنون عزیزم حتما انجام میدم

نه تا جایی ک میدونم شپش ی جور دیگه اس اخه اره زیاد هست همینجوری معلوم نمیشه موهام میریزه زیاد میبینم ...

ریشه موهاته ۹۵ درصد 

برای جلوگیری و درمانش هم ی راه اسوووون میگم حتما انجام بدین

موهاتو با روعن زیتون یا نرم کندده زیااااد اغشته کن ی رب بمونه بعد با این شونه دم بارک ریزا دسته دسته شونه کن.خیلی شونه کن تا اگر خدایی نکرده باشه از بین بره.ی راه اسون و بدون هزینه و ضرره ایت روزا شپش زیاده هر چند وقت یبار اینکارو بکن

میشه برام دعا کنین مامان بشم😔💔
ریشه موهاته عزیزم

اهان خدا کنه همون باشه آخه همش ی مرضی دارم فکر میکنم ی بیماری انگل ویروس واگیر دار دارم با چن هفته پیش اینقدر فکر میکردم انگل دارم ک چاق نمیشم وزن اضافه نمیکنم اما ازمایش دادم همه چی خوب بود همش ب خودم ی چیزی میچسبونم ایندفعه هم پیله کردم ب عفونت و زگیل هزار تر مرض دیگه برم دکتر معاینه کنه خیالم راحت بشه نمیدونم چ مرگمه😑😑😕😀😂

چی؟؟؟؟یاخدا مث شپش و ساسه؟؟؟

نه بابا بی ازاره اگه همین یه دونه رو دیدی درپنجره رو باز کن شوتش کن بیرون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲